Åsikterna uttryckta i denna samlingsblogg representerar varje enskild skribent,
och överensstämmer därmed ej nödvändigtvis med samtliga listade skribenter.

lördag 14 februari 2009

Vänsterpartiet Malmö gnäller om rasism: “Vi saknar förtroende för svensk polis” / Bloggen: Kasta inte sten i glashus, vänsterpartiet…

Ursprungsartikel:
http://politisktinkorrekt.wordpress.com/2009/02/13/vansterpartiet-malmo-gnaller-om-rasism-vi-saknar-fortroende-for-svensk-polis-bloggen-kasta-inte-sten-i-glashus-vansterpartiet/



“[2009-02-12] Den senaste tiden har flera skandaler inom polisen upptäckts. Vi har fått veta hur poliser i Rosengård kallar befolkningen för apajävel och att uttryck som blattejävel är vanliga polisuttryck i området. Det har, bland mycket annat, framkommit videoupptagningar där polisen planerat grov misshandel och sjukhuspersonal har anmält poliser för deras kränkande sätt att videofilma en drogpåverkad person.

Det är enskilda poliser som gjort sig skyldiga till ovanstående, men det stora problemet är den strukturella rasism detta vittnar om. Poliskulturen genomsyras av ett rasistiskt förhållningssätt, där människor födda utanför norden löper större risk att kontrolleras och gripas än svenskfödda i samma situation (se den statliga utredningen “det blågula glashuset” (2005)).

Kommentarer från polisenledningen har framförallt handlat om att detta är några enstaka som “tabbat” sig. Detta är inte acceptabelt i en demokrati där alla medborgare ska kunna känna förtroende och tillit till statliga myndigheter. Tyvärr så befarar vi att förtroendet för polisen är skadat för lång tid framöver och då främst hos dem som behöver det som mest, människor som tvingats fly sina hemländer från krig, tortyr och förtyck.

Därför kan vi inte, sålänge poliskåren inte går ut och erkänner de problem som finns med rasism i deras egen organisation, tar kraftigt avståndfrån alla rasistiska uttrycksamtskyndsamt tar en plan för attkomma till rätta med problemen, ha förtroende för den svenska polisen. “

Morgan Svensson, ordförande Vänsterpartiet Malmö
0708161702

Ruzica Stanojevic, ordförande Vänsterpartiet Skåne
0708264440

Newsdesk 2009-02-12

Kasta inte sten i glashus, vänstern..

Vänsterpartisterna hycklar. När ska ni ta avstånd från ert samröre med våldsamma extremvänstern, med antisemiter, med hatiska islamister - inom de egna leden exempelvis?

Låt oss vända på det.

1) Översteprästen själv, Lars Ohly

Han listar sina favoritbloggar i Journalisten nr 2, 2009:

9ohly

På andra plats finner vi den ökända vänsterextremisten Jinge, som stödjer allt i Palestina och påstår sig samtidigt vara vänligt inställd till israeliter/judar, det är ju bara krigsmakten/regeringen aka sionister i hans värld som tar emot.

Antisemit så det visslar om det, som heller inte begriper att Hamas är militanta jihadister/islamister, som skjuter sina egna landsmän, håller barn i form av mänskliga sköldar, som försåtsminerar privata hem och håller dem som gisslan på så sätt, tvingar dem till submission m.m.

 Jinge stödjer utifrån “för Hamas är folkvalda“. Det var Hitler också, Jinge.

Denna man är alltså bloggfavvis hos Ohly (mannen som vill öppna Sveriges gränser fullt ut och släppa in ohejdat inkl. stackars missförstådda militanta islamister) Ohly stödjer således antisemitismen, han kanske t.o.m är antisemit själv?

Axxess skriver om Ohlys fanclubbande för Jinge

FrediMellanöstern skriver om de rasistiska partierna; S och V

SDS 2009-02-12: Svenska kommittén mot antisemitism författar en debattartikel om Ohlys läsande hos Jinge

FrediMellanöstern listar fler länkar till alla som ogillar Jinge

2) Samtliga Gazademos och vänstern

Rabiata (militanta) ociviliserade hatiska frustande muslimer som skrikit Död åt Israel, Heil Hitler, Leve intifadan m.m. I samtliga dessa demos har vänstern varit delaktiga samt även sossar och miljöpartister. Många av dessa har även förtroendeuppdrag. I ett par demos har det förekommit Swastikan på skyltar några meter från vänsterpolitiker eller sossar som hållit tal.

plakat2_265886331

Ingen har hittills tagit något nämnvärt avstånd från dessa hatiska araber och deras plakat. Läs Thoralfsson Blogg.

3) En godbit har vi sparat:

De sista två veckorna har det pågått en rättegång i Malmö dvs ordföranden Khalid al-Yousef för spannmålsstiftelsen Al Aqsa har stått åtalad för finansiering och ekonomiskt stöd till Hamas, där Al Aqsa har rollen som insamlingsorganisation världen över vilka säger att alla pengar går till det lidande folket, som Hamas portionerar ut. Åklagaren hävdar att en stor del går direkt till Hamas militanta gren, organiserande av självmordbombare mot Israel, ekonomiskt stöd till självmordbombarens familj, Qassamraketer och vapeninköp osv.

Al Aqsa och Hamas är terrorstämplade av EU, FN och USA.

Rättegången avslutades den 10 februari.

Roger på Muslimska Friskolan skrev samma dag:

På terroråtalets sista dag hånade islamisterna Malmö Tingsrätt. Mitt framför journalister gav islamisterna penningsummor till den terroråtalade. Pengarna är till al-Aqsa spannmål som fått sina tillgångar frysta för misstänkt terrorfinansiering:

alaqsa384_177413a

Mohamed Qadoura (stående) från Nätverket mot Israels Krig och Ockupation ger ett symboliskt ekonomiskt bidrag till al-Aqsa Spannmål.

“Rättegången mot Malmöstiftelsen al-Aqsa spannmål sätter inte stopp för penninginsamlingar till föräldralösa barn i Gaza. “Vi ska fortsätta att göra det i dag, i morgon och ända tills Israel låter barn och deras familjer leva i fred i Palestina”, säger Mohamed Qadoura.

Med den övertygelsen överlämnade han och flera andra representanter från Nätverket mot Israels krig och ockupation, som funnits sedan slutet av december och består av 35 olika Malmöorganisationer, ikväll 16 000 kronor till stiftelsens ordförande, Khalid al-Yousef.”

SDS 2009-02-10

bildeded

Mohamed Qadoura överlämnar de insamlade pengarna till Khalid al-Yousef.”

“Genom att överlämna 16 000 kronor vill Nätverket mot Israels Krig och Ockupation visa sin solidaritet med stiftelsen Al Aqsa Spannmål och dess åtalade ordförande Khalid al-Yousef.”

Skånskan 2009-02-10

Om man tar hypotetiska 16000 x 365 dagar = 5 840.000 kr

Lågt räknat är det stora summor som slussas till Palestina varje år, hur stor andel tar antisemiterna/islamisterna i Hamas till sitt slaktande av oskyldiga civila?

Men vad har allt detta med Ohly att göra? Han läste ju bara Jinges skitblogg. Och vad har Vänsterpartiet Skåne/Malmö med detta att göra?

Titta på muslimerna igen. Åtalade Khalid al-Yousef (vitt skägg) sitter ner.

Svaret finns i vem mannen är som samlat in dessa kaffepengar och som överlämnar dem -

Mohamed Qadoura, den lille farbrodern:

mohamedgladpass 

Uppdrag: Ledamot i Vänsterpartiet Malmös styrelse

Epost: mohamed.qadoura@hylliepark.se
Tele: 040-945705

Född 1945 i Tarshiha-Palestina, men jag bodde i flyktingläger i Syrien sedan 1948. Jag har rest till olika länder i Asien, Afrika, Europa och Nordamerika. Jag var och är fortfarande intresserad av politik. Jag arbetar nu som lärare med modersmålsbaserad undervisning på Hyllie Park folkhögskola. Jag har stort intresse för politik lokalt såval som globala frågor.

Vänsterpartiet Malmö

Sug på den oväntade vändningen..

Cirkeln är sluten. Dumstrut på vänstern. Ridå.

Tidigare post

Blogge har tidigare outat Jinge rejält

// Bloggen Politiskt Inkorrekt




Källa: Politiskt Inkorrekt (Medlem)

Inga kommentarer: