Åsikterna uttryckta i denna samlingsblogg representerar varje enskild skribent,
och överensstämmer därmed ej nödvändigtvis med samtliga listade skribenter.

onsdag 11 februari 2009

Ställ politikerna till svars för situationen de skapat!

Ursprungsartikel:
http://antiism.wordpress.com/2009/02/10/stall-politikerna-till-svars-for-situationen-de-skapat/



"Den 25 januari tvangs flera överlevande från Förintelsen fly från Stortorget förföljda av ungdomsgäng efter en demonstration. Bakom budskapet, som Förintelsen är en bluff, står extrema islamistiska krafter."

demonstration09

Bildkälla. En utav Malmös rasistpoliser attackeras utav en fredlig demonstrant .

Nu ställer judiska församlingen toppolitikerna i Malmö till svars..bra och på tiden!

Naturligtvis harklar, vrider, vänder och gnyr man ifrån vänsterkanten då detta är obekvämt för dem. De enda som hela tiden har stått upp för Israels och judarnas sak är som vanligt vi SD-bloggare och partiet som sådant. Hur vänstern ska slingra sig ur blir skoj att se antisemiter som dom är till både själ och idelogiskt tänkande.

Det är samtliga partier förutom Sverigedemokraterna som har skapat denna nysvenska situation med hat, nynazism och antisemitism som numera råder i vårant land. Framförallt för sitt vurmande för muslimerna och deras utbredning över Sverige. Skåne är klart värst utsatt utav antisemitism och judehat och det är också där man hittar städer med stora muslimska enklaver. Två städer står mer eller mindre under muslimsk norm, då främst Malmö och Landskrona och snart är även Helsingborg inräknat till en muslimtrippel.

Det är framförallt vänstern men även alliansen som skapat denna otrygga situation för alla de svenskar som inte bor i etniskt vita och välbärgade områden. Ingen svensk riksdagspolitiker bor i något invandrartätt område eller samhälle. Men de blir mångkulturellt berikade genom att äta en pizza, falafel eller kebab ibland, detta är något blaMaria Ferm (Mp) ofta nämner.

Läs hela inlägget i Sydsvenskan där även Malmös toppolitiker säger sitt om Judiska församlingens krav.

Läs även detta inlägg “Varför vi hatar judar” (klicka)

DN241 DN944 DN813 DN772 SvD473 SvD063 VG653 VG581 db913
SDS K Y SvD HD D SDS SDS HD Y K D DN AB B Y AB SP DN SDS SDS SDS SDS TT
VG VG


Posted in Okategoriserade



Källa: 100% Antiism (gästinlägg)

Inga kommentarer: