Åsikterna uttryckta i denna samlingsblogg representerar varje enskild skribent,
och överensstämmer därmed ej nödvändigtvis med samtliga listade skribenter.

måndag 9 februari 2009

Socialdemokraterna floskelerar med lögner!

Ursprungsartikel:
http://antiism.wordpress.com/2009/02/07/socialdemokraterna-floskelerar-med-logner/



Hanna Westerén på Gotlands Tidningar floskelerar och framför rena uppenbara lögner som bla Thoralf Alfsson (Sd) har motbevisat flertalet gånger på sin blogg.

Hon påstår mao indirekt att SCB:s uppgifter i ämnet invandringsstatistik skulle vara falska. Många påståenden och påhopp på Sverigedemokraterna framförs, men inte en enda länkning eller hänvisning till källa som kan motbevisa SDs påståenden. Inte så konstigt egentligen, för hennes inlägg är inget annat än ett desperat försök i att lura i svenska folket en massa lögner. Hur länge tror Socialdemokrater och kommunister att man kan lura svenska folket med en massa påståenden som är rena bevisbara lögner? Hon skriver bla följande:

Flest invandrare från Norden
Sverigedemokraterna försöker på alla sätt och vis att framstå som ett seriöst alternativ, men deras agenda är skrämmande och deras argument lätta att slå hål på med fakta i ryggsäcken.
Till exempel påstår Sverigedemokraterna ofta och gärna att det pågår en utomeuropeisk massinvandring till Sverige, vilket inte är sant.
Under perioden 1980-2007 har invandringen ökat med cirka sex procent. Merparten av alla invandrare kommer från våra nordiska grannländer och övriga Europa. Att påstå att det är fråga om någon massinvandring, som på något vis skulle hota det där svenska, men ack så svårdefinierbara, är bara löjligt. Dessutom vet säkerligen även Sverigedemokraterna om att den svenska asylpolitiken är allt annat än generös.
Sverigedemokraterna påstår också gärna att invandrare är kriminella, så där i största allmänhet. Detta kan lätt motbevisas med hjälp av vanlig statistisk, där man lätt ser att skillnaden på svenskar och invandrares kriminalitet är mindre än den mellan kvinnor och män, eller fattiga och rika.
/KÄLLA


Man behöver bara Googla 5 minuter för att kunna motbevisa dennas uppgifter från statligt uträknad statistik! Gå gärna in på följande länkar:

MIGRATIONSVERKET

STATISTISKA CENTRALBYRÅN (SCB)

Intressant i ämnet


Posted in Okategoriserade      



Källa: 100% Antiism (gästinlägg)

Inga kommentarer: