Åsikterna uttryckta i denna samlingsblogg representerar varje enskild skribent,
och överensstämmer därmed ej nödvändigtvis med samtliga listade skribenter.

tisdag 17 februari 2009

(S) sponsrade Hitlers judeutrotning ekonomiskt

Ursprungsartikel:
http://antiism.wordpress.com/2009/02/15/s-sponsrade-hitlers-judeutrotning-ekonomiskt/



liten-nsdDet har framkommit ett bortglömt dokument i dammiga riksdagsarkiv som Socialdemokraterna inte vill att allmänheten ska få kännedom av.

Socialdemokraterna sponsrade Hitlers judeutrotning med 40 000 000:- utav dåtida svenskars skattemedel. Hur denna dåtida summa skulle stå sig i dagens ekonomiska värde har jag ingen aning om. Men ur dåtida mått var den ofantlig under samma tid som svenska folket kämpade för att få mat på bordet.

Att Socialdemokraterna skickade specialister i rashygieni från sitt rashygienska institut i Uppsala, för att utbilda SS är vida kännt. Detta är något som man idag bortförklarar med att “det var den tidens tänkande“. Efter detta säger man alltid “men de andra partierna tyckte likadant“.

På Dagens Nyheter skriver man:

Historikern och ambassadören Krister Wahlbäck avslöjar ett hittills okänt krigsdokument: Finansminister Ernst Wigforss godkände hemliga svenska krediter till Nazi-Tyskland. Den socialdemokratiske finansministern Ernst Wigforss är känd för sitt moraliskt färgade motstånd mot eftergifter till Hitler-Tyskland. Men i själva verket gav han redan i april 1941 i hemlighet klartecken för en stor bankkredit till tyskarna [...] Men han är fortfarande en av de främs­ta ikonerna för renhjärtade socialister, kanske rent av ett socialistiskt samvete för dagens SAP. På ett liknande sätt är han också ett slags alibi för partiet i den ständigt pågående debatten om eftergifterna till Nazi-Tyskland under krigsårens samlingsregering.

Jag brukar alltid ställa frågan om även Hitlers brott emot mänskligheten skall bortförklaras med samma idiotiska resonemang. Resultatet blir alltid att man då spärras ifrån att kunna göra inlägg samt att bloggägaren avslutar med att Sverigedemokrater är rasister, detta förfarande används notoriskt på (s) egna blogg portal S-info.

Läs mer om samarbetet mellan de svenska international socialisterna och Hitlers nationalsocialister på DN och på Carina och Stefans blogg.

Posted in Okategoriserade



Källa: 100% Antiism (gästinlägg)

Inga kommentarer: