Åsikterna uttryckta i denna samlingsblogg representerar varje enskild skribent,
och överensstämmer därmed ej nödvändigtvis med samtliga listade skribenter.

onsdag 11 februari 2009

Roande kommentar från en förvirrad muslim…

Ursprungsartikel:
http://politisktinkorrekt.wordpress.com/2009/02/09/roande-kommentar-fran-en-forvirrad-muslim/



Kommentar från en muslim som… Ja läs själv och få er ett gott skratt:

“Fred på er, på det här sättet har Islam lärt oss muslimer att hälsa. Hur vet du som skrivit denna artikel att det Wilders påstår om Islam är rätt? Har du själv läst koranen? Eller är det ditt inre hat mot Islam som väcks automatiskt när du hör dåligt om Islam och därmed håller du med direkt? Tyvärr är det säkert det andra alternativet. För att om du har läst hela koranen så kan du inte hålla med Wilders. Om du har en liten inblick på USA:s politik och sagan om 11:e september så vet du att muslimer inte har något att göra med attentatet. Bin Laden är en skådespelare som jobbar för USA:s politik. Bush-politiken behövde en anledning att sätta militärtrupper i Afghanistan för att sära på kontakten mellan Ryssland och Iran, och samtidigt att alltid vara redo för attack mot Iran, om Iran skulle någon dag attackera Israel.

Visste du att den 11:e september 2001 var en helgdag för judar? Alla judar som arbetade på WTC den dagen var lediga. Om “terror-nätverket” al-Qaida skulle göra ett terrorattentat mot sina två främsta fiender USA och Israel så skulle detta nätverk aldrig göra det på en judisk helgdag.

Tro inte på allt propagandan säger, man är bara dum om man gör det.”

maffiososs@hotmail.com
Bilal Bateh
83.249.121.27

Kommentar

På det harklande, fräsande lätet arabiska heter det Salaam.

Tänk bara en sådan sak visste Bloggen.

1) Vi har dessvärre läst sagoboken Koranen (sura/hadither). Hur många rader vill du vi ska recitera från sagobokens vidriga våldsuppmaningar?

2) Vårt förakt mot Islam är kompakt baserat på kunskap.

3) Wilders har helt rätt. Alla citaten finns i Koranen han återger i filmen.

4) Går det över huvud taget att argumentera mot en hjärntvättad muslim - som är livrädd för en påhittad gud?

5) Bin Ladin & Al Qaida är i allra högsta grad en verklighet. Grottskägget har även suttit och berättat om attacken i sin grotta men det var inte hans idé. Mannen bakom heter Khaled Mohammed och han finns i New York åtalad för massmord något Barack Obama nu stoppat under 120 dagar framåt för en utvärdering om åtalet ska fortgå.

Men du är ju en partisk mussla med tvångstankar och vanföreställningar om obefintliga gudar och ser samtidigt sionister överallt hela tiden eller hur grabben.

6) Helgdagarna - inte helgdagen - heter Rosh Hashanah (början på nytt år) och inföll 17 september 2001. Avslutades 19 september. Så nu vet du det med, obildade gosse..

Kort sagt, du klarar inte av gå emot en påläst Blogg som denna.

Häls.

// Bloggen, republikan och Bushanhängare

Islam sucks




Källa: Politiskt Inkorrekt (Medlem)

Inga kommentarer: