Åsikterna uttryckta i denna samlingsblogg representerar varje enskild skribent,
och överensstämmer därmed ej nödvändigtvis med samtliga listade skribenter.

lördag 28 februari 2009

PK-RIKTIG SLUTLEDNINGSFÖRMÅGA

Ursprungsartikel:
http://thoralfalfsson.webblogg.se/2009/february/pk-riktig-slutledningsformaga.html
"Det finns inget politiskt budskap bakom bränderna i mataffärerna i Södertälje. Den slutsatsen drar Dick Malmlund, säkerhetschef på Svensk Handel, efter att ha pratat med polisen. Också polisen tillbakavisar att det skulle handla om politiska attentat. "Det är bara spekulationer", säger presstalesmannen Kia Samrell""Varför skulle en politisk gruppering slå till enbart i Södertälje? Det är lätt att slänga fram att det finns en koppling, men varför skulle det ske lokalt i Södertälje?, säger Dick Marklund"
SvD


Ja, varför skulle en Intifada utbryta just i Södertälje som har en av de högsta andelarna invandrare från Mellan Östern?


Att det skulle råda någon koppling mellan stenkastning mot bussar, raketer mot bussar, skottlosssning mot polisstationer, misshandel av svenska ungdomar och rena kravaller i Södertälje och dessa bränder är ju väldigt långsökt och orealistiskt.

Att det dessutom skulle handla om vänsterextremistiska grupper som aldrig ägnar sig våld, skadegörelse, upplopp och förföljelse av oliktänkande är ju helt absurt.


Grattis till era slutsatser inom polisen och säkerhetschefen på Svensk Handel, med den inställning lär aldrig dessa brott kunna lösas.

DN
Källa: Thoralf Alfsson (gästinlägg)

1 kommentar:

Anonym sa...

Japp, man blir så trött på dessa personer som innan fakta all fakta finns går ut och utesluter.
Kanske en föraning om det är just någon politisk eller religiös gruppering som man sedan kan mörka.