Åsikterna uttryckta i denna samlingsblogg representerar varje enskild skribent,
och överensstämmer därmed ej nödvändigtvis med samtliga listade skribenter.

lördag 28 februari 2009

Olagliga svenska medborgarskap..utvisa dem direkt!

Ursprungsartikel:
http://antiism.wordpress.com/2009/02/25/olagliga-svenska-medborgarskaputvisa-dem-direkt/Jag tänker här förklara min hållning till hur jag ser på dessa som har kommit över ett svenskt medborgarskap på olaglig väg.

Från trojkan på vänsterkanten kommer det grova attacker dagligen på hur rasistiskt det är med förslaget på att man skall kunna ta ifrån de utlänningar som förvärvat ett svenskt medborgarskap på olagligt vis. Det kan handla om rena förfalskningar till mutade tjänstemän som för egen vinnings skull har myglat till betalande sk invandrare ett medborgarskap.

Vänstern basunerar ut sitt negativt klingande ordförråd direkt taget ur deras lilla häfte i hur man skall attackera allt som är negativt för massinvandrare. Man använder sig utav väl genomletade lagar som man sedan förvrider till något som skall försvara deras sak. Vi kan idag läsa följande idiotiska resonemang från dessa vänsterstollar i internetupplagan utav “Arbetaren“:

“Moderaterna vill återkalla beviljade medborgarskap som givits på felaktiga grunder, men den svenska grundlagen godkänner varken landsförvisning eller återkallande av svenskt medborgarskap. Ingen medborgare, som är eller har varit bosatt i riket, får enligt Regeringsformen (RF 2 kap 7 §) berövas sitt medborgarskap i annat fall denne uttryckligt samtycker till detta och blir medborgare i annan stat. Vilket utanförskap är det som ska lösas genom en grundlagsändring som knappast berör någon?”

Med en sådan retorik som man framför så är det inte svårt att montera ner detta på molekylnivå. För det första så skyddar inte en grundlag något som har kommit till på olaglig och regelvidrig väg. Hur skall en lag skydda en person med olagligt överkommet medborgarskap? Det finns ju inte ett medborgarskap att tala om för det första eftersom det är olagligt från första början.

Sedan kan vi ju med samma retorik isåfall konstatera att alla dessa som på ett eller annat sätt på olaglig väg tillförskaffat sig ett svenskt körkort, isåfall konstatera att de skall få behålla detta då de har behörighet genom att äga ett sådant. Skall inte dessa få det olagliga och falska körkortet ogilitigförklarat? Ja isåfall rekomenderar jag samtliga körkortslösa att köpa ett falskt körkort för 3500:- på följande sida…du är ju skyddad utav vänsterns resonemang! Man kan ju uppenbarligen även muta folk på krökortsenheter såsom migrationsverk, vad är skillnaden i olaglighet?

Nej, varken några olagliga körkort eller medborgarskap skall vara tillåtet!

SvD,SvD2,PB,DN,AB,AB2,PB2,

Posted in OkategoriseradeKälla: 100% Antiism (gästinlägg)

Inga kommentarer: