Åsikterna uttryckta i denna samlingsblogg representerar varje enskild skribent,
och överensstämmer därmed ej nödvändigtvis med samtliga listade skribenter.

fredag 13 februari 2009

Migrationsverket åker på rekryteringsresor - hämtar hem utvalda EJ sökande kvotflyktingar från Syrien, Jordanien och Libanon m fl

Ursprungsartikel:
http://politisktinkorrekt.wordpress.com/2009/02/10/migrationsverket-aker-pa-rekryteringsresor-hamtar-hem-utvalda-ej-sokande-kvotflyktingar-fran-syrien-jordanien-och-libanon-m-fl/



Detta måste vara ett skämt?

Migrationsverket har i uppgift av staten att i år ta emot 1900 så kallade "kvotflyktingar". Dessa är människor som inte sökt sig till Sverige för att söka asyl utan som väljs ut i de länder de befinner sig varefter migrationsverket betalar deras resa till Sverige.

Migrationsverket tänker satsa på rekryteringsresor till Syrien, Jordanien och Libanon. Från dessa länder hoppas man kunna hämta hem 800 personer, "Starkt fokus kommer att vara på statslösa palestinier och irakier".

Migrationsverket kommer även åka till Iran och rekrytera ensamstånde Afghanska kvinnor med barn. Migrationsverket kommer även göra en rekryteringsresa till Sudan.

Andra länder man satsar på, men inte kommer göra rekryteringsresor till, är Thailand och Malaysia, Centralasien, Ukraina och Turkiet.

Migrationsverket låter även meddela att Sverige är ett av endast 19 länder som tar emot "kvotflyktingar" på årlig basis.

Länkar

Migrationsverket, Årets kvotflyktingsfördelning

//

Post hämtad från Fria Nyheter

Kommentar

Statskupp, någon?

// Bloggen Politiskt Inkorrekt - stum, matt och uppgiven….




Källa: Politiskt Inkorrekt (Medlem)

Inga kommentarer: