Åsikterna uttryckta i denna samlingsblogg representerar varje enskild skribent,
och överensstämmer därmed ej nödvändigtvis med samtliga listade skribenter.

söndag 15 februari 2009

Judar var ute efter profeten Muhammeds liv då han var 3 år

Ursprungsartikel:
http://varjager.wordpress.com/2009/02/14/judar-var-ute-efter-profeten-muhammeds-liv-da-han-var-3-ar/



Jag lägger inte in detta på bloggen för att flagga för bloggaren Jinge och hans underligheter, men i ett stycke ur en debattartikel i Sydsvenskan, där några kända namn analyserar den ur deras synvinkel vurm för antisemitism som de anser att vänsterledaren Lars Ohlys har, kommer för mig totalt “ny information” om “judarnas rädsla för Muhammed”. De såg redan då Muhammed var 3 år att han skulle bli en profet och därför var ute efter hans liv.

Har Jinge slagit runt fullständigt, eller har han hemliga källor som ingen fått ta del av innan? Är kanske källan Svenska Islamiska Akademin som redan tidigare ägnar sig åt historierevision och islamisering av Sverige?

“Antisemitisk blogg Ohlys favorit”

“När Expressen skriver om Knutbyförsamlingen ser Flücht detta som en "judisk" attack på kristendomen. Med ett ordval som kunde ha hämtats från svensk nazistpress på 1930- och 1940-talen proklameras att "Familjen Bonnier förlöjligar Jesus". När Flücht "analyserar" Mellanösternkonflikten låter det så här: "Judar och araber har levt sida vid sida under vad som närmast kan kallas evinnerlig tid. Men redan då Muhammed var tre år stod det klart att judarna var ute efter hans liv. Orsaken var tämligen enkel, de insåg att den lilla gossen var profet men han var ättling till Ismael och inte till Isak, en profet som således inte var jude. Sådant omkullkastar den gamla skrönan om 'det utvalda folket' och givetvis också talet om att Gud gett dem landet."

http://sydsvenskan.se/opinion/aktuellafragor/article412668/Antisemitisk-blogg-Ohlys-favorit.html

Läs också: Judar vill inte ha antiislamisters hjälp, Varjagerbloggen




Källa: Varjager (gästinlägg)

Inga kommentarer: