Åsikterna uttryckta i denna samlingsblogg representerar varje enskild skribent,
och överensstämmer därmed ej nödvändigtvis med samtliga listade skribenter.

lördag 14 februari 2009

GORDON BROWN EUROPAS STÖRSTA FEGIS!

Ursprungsartikel:
http://thoralfalfsson.webblogg.se/2009/february/gordon-brown-europas-storsta-fegis.html



Länk till artikel och 11 minuters intervju av Gert Wilders av BBC.

Gert Wilders avvisades från England när han igår kom till London från Holland. Gert Wilders är parlamentsledamot för Hollands tredje största parti och är känd för sin hårda kritik av islam. Han är också en av personerna bakom filmen Fitna som väckte stor uppståndelse våren 2008.


Att en folkvald politiker nekas inträde till ett annat EU-land efter en inbjudan till House of Lords är mycket skrämmande. Orsaken är givetvis att fegisen Gordon Brown är rädd för alla radikala och fundamentalistiska muslimer som finns i England. Samtidigt som de knäböjer för imamer som predikar terror i moskéerna i England. Hyckleri på regeringsnivå i England.

Jag skulle vilja föreslå att någon svensk organisation bjuder in Gert Wilders så får vi se om Fredrik Reinfeldt kommer agera på samma bedrövliga sätt som Gordon Brown och den brittiska regeringen.


Pk-media i Sverige skriver inte en enda rad om denna händelse som gett stora rubriker ute i Europa. I vårt grannland Danmark har det skrivits många artiklar som gett stora rubriker som "Skammens dag" och krav om regeringsprotester mot Englands agerande på ledarsidorna. Till och med Naser Khader har reagerat på denna avvisning i skarpa ordalag.


Men i Sverige tystas detta självklart ner. Vad lever vi i för land? Vad har vi för journalister? På SvD ger en sökning på Gert Wilders inte en enda träff. På Dagens Nyheter är det inte mycket bättre med endast en träff på en artikel från april 2008.

Men på webben ger Gert Wilders 261 000 träffar.

Ekot på Sveriges Radio är tydligen de enda som tagit upp det inträffade av de större svenska medierna.


Det är tur att Internet finns annars skulle man inte veta något om vad som händer i världen.


Källa: Thoralf Alfsson (gästinlägg)

Inga kommentarer: