Åsikterna uttryckta i denna samlingsblogg representerar varje enskild skribent,
och överensstämmer därmed ej nödvändigtvis med samtliga listade skribenter.

måndag 16 februari 2009

Den politiskt korrekta dogmen

Ursprungsartikel:
http://canuteocean.blogspot.com/2009/02/den-politiskt-korrekta-dogmen.html


Det verkar vara en dogm bland världens makthavare att islam är "fredens religion". Anledningen är förstås att de är rädda för muslimernas vrede om de skulle knysta om något annat. Även så kallade islamologer på universiteten försöker göra islam mer aptitlig. För att inte tala om journalister i tidningar och TV. Till och med kristna präster och biskopar deltar i bedrägeriet.

Muslimer själva vill inte att det ska avslöjas vad som egentligen står i deras oheliga bok Koranen, det vore dålig PR. Den holländske politikern Geert Wilders lever under dödshot därför att han visat på de uppenbara likheterna mellan Koranen och Hitlers bok Mein Kampf. Följdriktigt greps Storbritanniens inrikesminister Jacqui Smith av panik när Wilders fick en inbjudan av lorderna i det engelska parlamentets överhus. Hon såg till att han blev arresterad när han kom fram till flygplatsen Heathrow och hemskickad.

Den muslimske Lord Ahmed hade hotat med att tiotusen muslimer skulle hindra Wilders från att komma in i parlamentsbyggnaden. För detta böjde sig Jacqui Smith!

Mrs Smiths resonemang för att neka Geert Wilders inresa till Storbritannien: "Den nederländska politikerns närvaro i Storbritannien skulle innebära ett verkligt, faktiskt och tillräckligt allvarligt hot mot ett grundläggande samhällsintresse."

Detta i ett land som släppt in terrorpredikanter som Abu Hamza al-Masri och Yusuf al-Qaradawi. Men vad annat kan man förvänta sig av en inrikesminister som har sagt:

"Terrorismen har ingen plats i islamiskt tänkande, undervisning eller tradition. Det är motsatsen till allt som islam står för: fred, tolerans och lydnad till Gud.
Ideologin som främjas av terrorister är en pervers omskrivning av historia och politik, och en felaktig tolkning av en stor religion."

Trots att islams skrifter och muslimer i ord och handling visar att deras religion är allt annat än fredlig och tolerant fortsätter indoktrineringen. Hur dumma tror makthavarna att folk är egentligen?

svd sds sds dagen dagen dn p p


Källa: Kulturvänster blir pophöger (gästinlägg)

1 kommentar:

Anonym sa...

Förr i tiden var en professor något att beundra, men Herr M Gardell är en lika avskyvärd person som Islamisterna i Rosengård.

Båda går på skattebidrag. Ett hån mot kvinnor, feministerna, demokratin och hela Sveriges befolkning.

Avgå herr Gardell.