Åsikterna uttryckta i denna samlingsblogg representerar varje enskild skribent,
och överensstämmer därmed ej nödvändigtvis med samtliga listade skribenter.

måndag 9 februari 2009

De Israelfientliga och antisemitiska krafterna är igång i Malmö!

Ursprungsartikel:
http://www.klaric.se/archives/5526


Läser detta inlägg “Orolig demonstration i Malmö” och börjar förstå att Malmö har blivit så pass islamiserat att svenska lagar och regler inte längre gäller!

Taget ur inlägget:

Det hålls en proisraelisk demonstration på Stortorget i Malmö. SvD.se:s utsända Negra Efendic är på plats och berättar att de palestinska motdemonstranterna har brutit sig igenom avspärrningarna för att attackera de israeliska demonstranterna. Poliserna försöker hålla emot, demonstranterna kastar flaskor och skjuter raketer.

Islamister, vänsterextremister och AFA går hand i hand som det brödrafolk de är och attackerar en fredlig pro Israelisk manifestation! Man kastar tillhyggen och avfyrar raketer rakt in i den Israeliska manifestationen och det tycks inte uppröra någon alls i Malmö!

Jäkla konstig inställning den svenska media har!

När vänsterextremister och AFA pack attackerar SDU:s fredliga torgmöten då omskrivs de som motdemonstranter, när den korrekta termen skulle vara extremistiska våldsverkare. När islamister tillsammans med AFA och vänsterextremister attacker en pro Israelisk manifestation då kallar svensk media dem motdemonstranterna. Men den korrekta termen skulle ha varit extremister!

Varför oskyldiggör svensk media extremister? Kan det ligga antisemitiska och Israelfientliga motiv bakom svensk medias flathet och nedvärderande av allt som har med Israel att göra?

Är detta ytterligare ett steg i den mångfaldsberikning av Sverige? Där det sunda förnuftet har fått lämna plats för den vänsterextrema ideologin? Jag undrar hur mycket mer extremistiskt våld det svenska folket klarar av?

Dragan Klaric

Läs även andra bloggares åsikter om Sverige, Mångfaldsberikning, Islamisering, Antisemitism, Vänsterextremism, AFA, Svensk media DN HD SDS KB YA TA

Jag har placerat min blogg i Helsingborg på bloggkartan.se




Källa: Dragan med vänner (Medlem)

Inga kommentarer: