Åsikterna uttryckta i denna samlingsblogg representerar varje enskild skribent,
och överensstämmer därmed ej nödvändigtvis med samtliga listade skribenter.

fredag 27 februari 2009

Abortturism? Invasion? Flickebarn? Mord? Så invecklat det kan bli...

Ursprungsartikel:
http://beskt.blogspot.com/2009/02/abortturism-invasion-flickebarn-mord-sa.html


Vår förstoppade kastrat till socialminister oroar sig över abortturismen, läser jag i någon tidning. Jaha? Men... det var väl han som införde hela universums rätt att resa till Sverige för att mörda sitt barn? Eller? Dessutom har vi väl fri abort? Och då är väl en viss orsak lie go som en ann? Inte sant?

Nej, det slutar inte här. För som så ofta numera har även denna historia sin massinvandringsknorr.

KD-pajasen reagerar nämligen på rapporter om "norska" kvinnor som till följd av Norges restrektivare abortlagar far till Sverige i syfte att abortera sina döttrar. Va? Just döttrarna? Jajamensann. Visst låter det föga norskt? Jo, det får man säga. Det är nämligen pakistanska kvinnor med norskt pass som åker hit för att tillfredssställa mannens krav på söner. Fast just den informationen hittar man inte i de stora medierna. Undrar varför.

Jag sammanfattar för den trögtänkte. Sverige finansierar pakistanska pseudo-norska kvinnors mord av de egna pakistanska pseudo-norska döttrarna. Annorlunda uttryckt betalar svenskarna för pakistanska pseudo-norska mäns krav på pakistanska pseudo-norska söner. Kosta vad det kosta vill. Pakistanska söner med norska pass som sedan kan våldta autentiskt norska (och svenska) flickor. Till dess sagda pakistanska söner går och gifter sig med en lämplig pakistansk jungfru hemifrån och hitflugen. Som sedan kan ta sig till Sverige för att där döda sina flickebarn. Så att mannen kan få pakistanska söner. Söner som...

En enda stor härlig värld. Icke sant?


Källa: Beska droppar (medlem)

Inga kommentarer: