Åsikterna uttryckta i denna samlingsblogg representerar varje enskild skribent,
och överensstämmer därmed ej nödvändigtvis med samtliga listade skribenter.

lördag 31 januari 2009

Om vänstersekten Expo

Ursprungsartikel:
http://vastarvast.blogspot.com/2009/01/om-vanstersekten-expo.html


"Daniel Olsson som är anställd på kommunisttidningen (vänsterextrema) Flamman har skrivit en konspirationsartikel i tidningen Expo nr. 4 2004.

Daniel Olssons tes är att Antifeministiska Samfundet är en produkt av högerstiftelsen Contra. Poängen med det hela är att svärta ned Antifeministiska samfundet genom att först försöka leda i bevis att Contra är högerextremt (och i Sverige är ju det liktydigt med ondska) och sedan visa att Contra har nära kopplingar till Antifeministiska Samfundet. Och simsalabim kan man genom begreppsförvirring indirekt koppla Antifeministiska Samfundet till nazism och fascism."

Expos hyckleri

Och så skrev ju vänsterpartisten Jenny Lindahl, som kallade sig kommunist, i Expo.

Runebert.com

"I dag hörde jag att Expo också satt in en granskning mot samtliga riksdagsmän, alla 349, med hjälp av de hemliga telefon och postlistorna, vilka Expo har tillgång till

Vad Expo nu undersöker är vem och vilka riksdagsmännen talar med och sänder pengar till.

Inte ens landets parlament undgår sålunda Expos name and shame-kampanjer; jag tycker detta är ganska otäckt:"

Kurt Lundgren

"Polisanmälan om brott mot post- och telehemligheten
Enligt artikel i dagens (26/1 2008) Expressen har stiftelsen Expo, i samarbete med Expressen, öppnat SMS-listor och listor över postgiroinbetalningar. Detta är ett brott mot lagen om post- och telehemlighet - Brottsbalken. Med detta mail polisanmäler jag detta brott. Jag bifogar i mailet kopia på text ur Expressens artikel samt länk till artikeln. Jag bifogar också relevanta avsnitt ur brottsbalken. Jag önskar kvittering på att anmälan mottagits.

Ur dagens (26/1 2008) Expressen - bevisning

Expressen kan i samarbete med tidningen Expo visa att flera sverigedemokratiska politiker aktivt stöder några av de mest våldsamma nazistiska organisationerna.
Till exempel visar telefonlistor att sverigedemokraten Göran Lagrot, 57, ersättare till den förre partiledaren Mikael Jansson i Göteborgs kommunfullmäktige, vid 21 tillfällen förra året har skänkt pengar via sms till Svenska

Länk till artikeln: http://www.expressen.se/nyheter/1.102040…r-nazister
Ur brottsbalken - lagrum

8 § Den som olovligen bereder sig tillgång till ett meddelande, som ett post- eller telebefordringsföretag förmedlar som postförsändelse eller telemeddelande, döms för brytande av post- eller telehemlighet till böter eller fängelse i högst två år. (Lag 1993:601). "

Skymningszonen


Källa: Väst är bäst (gästinlägg)

Inga kommentarer: