Åsikterna uttryckta i denna samlingsblogg representerar varje enskild skribent,
och överensstämmer därmed ej nödvändigtvis med samtliga listade skribenter.

söndag 28 september 2008

Vänsterfascismens seger över polisen

Ursprungsartikel:
http://skafferitrollen.blogspot.com/feeds/4218038568541596601/comments/default



( Foto av Kurt Lundgrens fru )

Polismakten har abdikerat. Att upprätthålla lag och ordning är numera en bisak, som bäst fungerar när den skall praktiseras mot vanligt folk som kört 8km/h för fort på motorvägen. När kriminella drägg i stort antal drar genom våra städer under vandalisering, stenkastning, mordbrand och stölder står man bara och tittar. Vänsterextremisterna själva beskriver läget så här:

Reclaim the streets Malmö: Förhållningsregler för dig som är polis
--------------------------------------------------------------------------------
2008-09-19

Följande förhållningsätt har skickats till dialogpolisen (de med gula västar, luriga leenden och tvivelaktig social kompetens). De låter hälsa att de uppskattar att vi tagit kontakt och att de "respekterar" våra önskemål. Se där!
Vi tänkte att det var bra ifall alla våra festdeltagare kände till vilka ordningsregler vi från arrangörshåll satt upp för polisen. Här kommer det!

- Vi vill inte ha några poliser bakom våra avspärrningar. Våra avspärrningar kommer att vara mycket tydliga och varje person som gått ut polishögskolan och befinner sig på fel sida av dessa kommer att ses som ohyfs. Detta gäller poliser med hattar, poliser med hjälmar, poliser utan hattar eller hjälmar, poliser med västar, poliser med hundar eller hästar, praktikantpoliser samt civilklädda poliser.

-Vi vill inte att det står en massa poliser och hänger precis utanför våra avspärrningar. Detta ser tråkigt ut, och det är inte tråkigt vi ska ha!

- Vi tänker själva välja en festplats och vi avböjer all hjälp som polisen har att erbjuda i detta. Dessutom bör ordningsmakten låta bli att stå i vägen för våra glada festdeltagare.

-Det kommer finnas någon från vårt håll som är ansvarig för kontakten med polisen. Vi blir mycket, mycket besvikna om poliser håller på att tjoa till våra festdeltagare eller om dialogpolisen håller på och stör våra festdeltagare med sitt tråkiga snack. Prata med varandra istället!

-Inga festdeltagare ska utsättas för visitation, konversation, kränkningar, gripanden, dialog eller annan form av ohyfsat beteende.

-Polisern får däremot tillstånd av arrangörsgruppen att: dirigera trafik, dricka kaffe, prata med varandra, byta strumpor om det är blött, göra utalanden i media, mata hästar, klappa hundar, skoja om varandras dialekter, äta köpmat, ge varandra fotmassage eller klappar på axlarna. Detta kommer bli tidernas, tidernas party!

Ps. Dialogpolisen har utryckt önskemål om att fika med oss i Reclaim Malmö. Vi fikar gärna och ofta, med vem som helst. Dock har vi inte tid med så många fikor nu då vi håller på att styra upp en fest! Sorry!

/ Dumle


Källa: Skafferitrollen (gästinlägg)

Inga kommentarer: