Åsikterna uttryckta i denna samlingsblogg representerar varje enskild skribent,
och överensstämmer därmed ej nödvändigtvis med samtliga listade skribenter.

fredag 29 augusti 2008

Nya slags groteska djavulska brottstyper sprider sej overallt i landet.

Ursprungsartikel:
http://feeds.feedburner.com/~r/BefriaMedia/~3/372366405/nya-slags-groteska-djavulska.htmlNu har man ytterligare en gång hittat spetsiga pålar isatta under vattenytan under hopptorn på badplats. 


Badande gjorde den groteska upptäckten i torsdags kväll i Gösjön som ligger i Högsby utanför Oskarshamn. 

 Jag blev först lite chockad när jag fick se det. Man blir ju rädd och ryser i hela kroppen när man tänker på vad som skulle kunna ha hänt om någon hade hoppat från hopptornet och landat på pålarna, säger John Friberg till Östra Småland. Pålarna på bottnen av Gösjön, som ligger i Högsby utanför Oskarshamn, var i trä och mellan två och tre meter långa. En dykare från kommunen hade kontrollerat bottnen för tre veckor sedan vilket betyder att de inte kan ha suttit där särskilt länge.
När fritidsförvaltningen blivit informerad om det otäcka fyndet i Gösjön beslutade den direkt att stänga av alla hopptorn vid kommunens badplatser tills den hunnit kontrollera att det inte döljer sig några fler obehagliga överraskningar under ytan. Händelsen kommer att polisanmälas.
Vid slutet av Karlsbybadets brygga norr om Motala upptäcktes i slutet av juli minst tio spetsiga pålar i bottnen. Pålarna var cirka en och en halv meter långa och satt precis där människor hoppar och dyker i från bryggan.
Samtidigt rapporteras mängder av skottlossningar i många olika städer och flera explosioner inom loppet av en vecka.


I natt skakades södra Malmö, Agnesfridsvagen av en explosion som slet bort delar av fasaden. Flera har skadats och förlupna kulor hamnar i lägenheter och i bilar. De boende i områdena är skrämda men vara politiker insisterar att "det är spännande med all mångkultur" och "vi behöver fler av samma sort". 

Polisen kopplar ihop flera olika brott, ur DN.

"Natten till onsdagen besköts så en 22-årig man i en silverfärgad Mercedes med flera skott på Tornfalksgatan i Malmö. 22-åringen undkom oskadd. Bilen har tidigare använts av två bröder som enligt Kvällsposten har anknytning till den krog i Lund som ett dygn senare utsattes för ett attentat.

EN SPRÄNGLADDNING detonerade tidigt natten mot torsdagen utanför den sommarstängda restaurangen på Mårtenstorget i Lund utan att någon skadades. En teori är att de båda händelserna är en hämnd för mordförsöket i midsomras.

Mordförsöket, skottlossningen mot bilen i Malmö och krogattentatet i Lund kopplar polisen samman med lördagens handgranatsattack. Tony Pallon säger att länskriminalen har en god uppfattning om vilka personer som ingår i de olika gängen men han vill inte säga om det i något fall finns konkreta misstankar mot namngivna gärningsmän:"

En lasare horde av sej och ville meddela att han/hon trivs utmarkt i falafelomradet med nysvenskarna i Malmo. Det ar bra att det finns minst en person som trivs med skottlossning och massvald runtomkring sej.
SVD DNKälla: Befria Media (medlem)

Inga kommentarer: