Åsikterna uttryckta i denna samlingsblogg representerar varje enskild skribent,
och överensstämmer därmed ej nödvändigtvis med samtliga listade skribenter.

söndag 29 juni 2008

EU:s tankepolis på besök

Ursprungsartikel:
http://everykindapeople.blogspot.com/2008/06/eus-tankepolis-p-besk.html


EU:s byrå för grundläggande rättigheter fördömer Sverige. Sverige utfärder fler straffpåföljder för rasism än övriga EU-länder, men straffen är för låga. Storbritannien pekas ut som förebild. Sydsvenskan, SvD

Londonistan är inget föredöme. Som Jean Moulin skrev i en tidigare bloggpost:

Vi här på EKP har frågat oss varför man läser om fler absurda åtal och trakasserier mot britter för "hate speech" än mot muslimer för detsamma.

Att demonstrera med plakat med "halshugg alla som förlöjligar islam" eller "Gud välsigne Hitler" tycks vara ett privilegium för de "nya britterna". En vanlig engelsman skulle åtalas om han gick med ett plakat med "Gud välsigne Hitler".
Så här blir det, Varning för Londonistan

Ett exempel på hur den politiska korrektheten härjar i Storbritannien:

"Tusentals lågstadieelever hindrades från att göra Fars dag-kort i skolan av rädsla för att genera klasskamrater som lever med ensamstående mödrar och lesbiska."
Telegraph, Maskulin modstand

Inte särskilt upprörande kanske. Värre är att engelska skolbarn inte får skriva julkort för att inte "diskriminera" sina muslimska klasskamrater. Slöjor på skolfickor, vad signalerar det? Att de är mindre värda än pojkarna. När ska folk inse att hotet inte kommer från de patriarkala strukturerna i Västerlandet utan från islams extrema kvinnoförtryck?

Does the EU Support Racist Violence Against Whites?Källa: Every Kinda People (gästinlägg)

Inga kommentarer: