Åsikterna uttryckta i denna samlingsblogg representerar varje enskild skribent,
och överensstämmer därmed ej nödvändigtvis med samtliga listade skribenter.

söndag 29 juni 2008

Barn ska fostras tidigt till hjälplösa offer!

Ursprungsartikel:
http://otackarvarldenslon.blogspot.com/2008/06/barn-ska-fostras-tidigt-till-hjlplsa.html


Den politiska korrektheten, det allerstädes närvarande letandet efter orättfärdiga offer att dalta med, och den outtömliga viljan att bli utnyttjad av allt och alla känner som vanligt inga gränser i Sverige.

Ett barn på en svensk skola ville inte bjuda sina mobbare i klassen på sin egen födelsedagsfest, men sådant beteende kunde skolan absolut inte tillåta, och beslagtog därför alla inbjudningskort till festen.

Om någon illvillig person vill skada och utnyttja dig, din egendom eller ditt land, må det vara en parasiterande och/eller illegal invandrare, en allmän kriminell eller en mobbare, så måste dessas rättigheter att ostört göra så försvaras till varje pris, inklusive på bekostnad av de oskyldiga och hederliga offrens hälsa, egendom och psykiska välmående, och detta ska vi minsann lära oss redan från barnsben!

Ännu mer illamående blir man av alla sorgliga idioter som tävlar i att vara mest dumdristigt och blint "snälla" och "moraliska" i kommentarer till artiklarna, på precis samma sätt som vänsterpolitiker gör varje dag som del av sitt hårda arbete att förstöra detta land på alla tänkbara nivåer.

Inte så konstigt dock att folk är indoktrinerade, när det börjas så tidigt och så diktatoriskt med offer- och PK-inpräntningen. Huvudsaken är ju att så många som möjligt växer upp i den bestämda tron att de är offer, som inte annat kan göra än att rösta på Socialdemokraterna, or worse.

Grattis Sverige!

Expressen Aftonbladet Metro SvD


Källa: Otack är världens lön (medlem)

Inga kommentarer: