Åsikterna uttryckta i denna samlingsblogg representerar varje enskild skribent,
och överensstämmer därmed ej nödvändigtvis med samtliga listade skribenter.

onsdag 30 juni 2010

Helsingborg tar emot ensamkommande barn

HELSINGBORG. PI har tidigare skrivit om att Helsingborg har haft planer på att ta emot ensamkommande ”barn”, och idag blev det klart.

Under ett extramöte sa Socialnämnden föga förvånande ja till förslaget. Avtalet sträcker sig över ett år. Hur många man tar emot i första skedet är oklart, men ett före detta ungdomsboende med tio platser på Drottninghög håller på att ställas i ordning för ”de små”.

En ofta förekommande dagskostnad per flyktingbarn är 1.900 kr. Under ett år kommer dessa tio barnen kosta Migrationsverket ca 7 miljoner kronor. Utan att spekulera mera i kostnaderna kan tilläggas att Helsingborg redan har tagit emot ca 50 barn utan ett avtal med Migrationsverket. Här är det istället kommunen som fått betala kalaset.

HD




Ursprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt (medlem)

Gängkriget i Malmö: Dömd mördare får straffskärpning

K-FALANGEN. Den för mordet på Mirtez Markovic, den ene av bröderna i den s.k. M-falangen i Malmö, dömde Amin Moayed Abedi, född 1986-02-22, fick idag sitt straff skärpt av hovrätten. Man höjde straffet från 15 till 18 års fängelse för något som redan i tingsrätten betecknades som en ren avrättning.

Mirtez Markovic sköts med elva skott. Den sista skottsalvan kom från nära håll. Abedi har sagt att han öppnade förardörren till den bil som offret satt i och avlossade skotten innan han drog ut honom på gatan och tog hans bil. Abedi är iranier och tillhör motparten i det multietniska gängkriget i Malmö, den s.k. K-falangen.

Expressen




Ursprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt (medlem)

Sverigedemokraterna i Almedalen

GOTLAND. Den traditionsenliga Almedalsveckan närmar sig och Sverigedemokraterna har ett intressant program att presentera. Den 5 juli kommer den framstående islamexperten Robert Spencer från USA gästa SD:s arrangemang. Spencer kommer hålla en föreläsning på temat "Islam and the Jihad against Europe". Om man hittar någon som vågar debattera mot Spencer kommer SD även anordna en debatt på temat islam.

Utöver detta kommer även Jimmie Åkesson debattera – återigen om Sverigedemokraterna hittar någon som vågar ställa upp. Hittills har ingen antagit utmaningarna…

Det preliminära schemat för den 5 juli ser ut så här:

I lokal:
13.00 – 13.15: Insläpp till lokalen (lokalen meddelas inom kort)
13.15 – 14.00: Föreläsning av Robert Spencer på temat "Islam and the Jihad against Europe" (på engelska)
14.00 – 14.20: Frågor från publiken till Robert Spencer
14.20 – 14.30: Paus
14.30 – 15.30: Debatt med Robert Spencer*
15.30 – 15.45: Paus
15.45 – 16.45: Debatt med Jimmie*
16.45 – 17.00: Avslutning

* Om motdebattörer kan hittas

Donners Plats:

17.00 – 18.00: Torgmöte på Donners plats med Jimmie Åkesson och Robert Spencer.

Följ uppdaterad information på Kent Ekeroths blogg.




Ursprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt (medlem)

INSÄNDARE: SVT sviker sitt public service-uppdrag

SVERIGES TELEVISION. Sveriges Television (SVT) och programdirektör Jan Axelsson sviker sitt public service uppdrag genom att inte välkomna Sverigedemokraterna (SD) att deltaga i partiledarutfrågningarna och slutdebatten inför riksdagsvalet i höst. En av orsakerna som nämnts är att ”Sverigedemokraterna har inte legat på någon konstant hög nivå i opinionsundersökningarna under våren, i stället har de pendlat upp och ner.”

För några månader sedan presenterade SVT stolt sitt väljarindex, ett poll of polls av amerikansk modell. I det går att utläsa att SD legat över 4,0% 12 av de senaste 13 månaderna. Riksdagsspärren är som bekant 4,0%. Den senaste noteringen från mitten av juni visar 4,6% och med det är SD för närvarande större än Kristdemokraterna (KD). Alltsedan januari har SD pendlat mellan 4,0% – 4,9%. Att påstå att SD ”inte legat på någon konstant hög nivå” och ”pendlat upp och ner” är således inkorrekt.

Vi ska komma ihåg att i SCB:s partisympatiundersökning från maj 2006 erhöll SD måttliga 0,8% av väljarstödet. Mindre är fyra månader senare fick partiet 2,9% i riksdagsvalet. Inget opinionsinstitut hade under valrörelsens sista skälvande veckor lyckats fånga den opinionen. Inte ens SVT:s vallokalsundersökning av faktiska röster på valdagen visade mer än 1,9%. En inte så imponerande avvikelse på dryga 50%.

Vi såg samma tendenser 2009 i både EU-valet och kyrkovalet. I opinionsmätningar sista veckan innan EU-valet fick SD dryga 2,0% för att på valdagen erhålla 3,3%. SVT:s vallokalsundersökning på valdagen var återigen missvisande. Den lyckades enbart fånga 2,4% av SD:s väljarkår. En avvikelse på 37,5%. Det är således uppenbart att SD konstant och kontinuerligt underpresterar i opinionsmätningar och vallokalsundersökningar.

Huruvida det beror på den sk. skämmighetsfaktorn, eller mer korrekt Bradley-effekten,  får stå osagt. Det är emellertid uppenbart vid en djupare analys att det föreligger en avvikelse i SD:s favör. Inget tyder i dagsläget på att valet i september inte skulle följa samma mönster. Det är därför rimligt att anta att SD mycket väl kan ha runt 5-7% av väljarstödet om det vore val idag.

SVT säger vidare att ”SD har inte heller haft någon central roll i den rikspolitiska debatten”. Som väljare samt i ljuset av vart opinionsmätningarna pekar är det mer än berättigat att fråga sig huruvida det är rimligt att svenska folket ska behöva vakna upp dagen efter valdagen och inse att det finns ett nytt parti representerat i Sveriges högsta beslutande församling. Ett parti många svenskar inte vet något eller mycket lite om eftersom SVT trotsat sitt tydliga public service uppdrag genom att refusera SD att deltaga i den mest allmänt sprida debatten innan valet.

Med den utgångspunkten kan med lätthet hävdas att det föreligger ett stort allmänintresse av att SD ges möjlighet att deltaga på samma villkor som de övriga riksdagspartierna.Det nuvarande opinionsläget pekar också på att SD mycket väl kan få en vågmästarroll efter valet då de rödgrönas ledning reducerats och i många mätningar övergått till en knapp borgerlig ledning.

Svenska val är av tradition mycket jämna. Sverige kan mycket väl hamna i ett helt nytt parlamentariskt läge efter valet, vilket kan medföra både politisk osäkerhet och eventuellt nyval då båda blocken deklarerar att de inte kan tänka sig att göra upp med SD. Det är svårt att föreställa sig något som vore av större allmänintresse för det svenska folket. SVT:s beslut kommer inte som någon överraskning. SD är fortfarande ett parti, oavsett sin storlek, som ännu inte behandlas på samma villkor som riksdagspartierna.

SD omskrivs i media oftare med negativa ordalag. SD-politiker förföljs och trakasseras. Deras valmöten saboteras av reaktionära samhällselement utan att samhället reagerar. Det räcker att tänka tanken vilken samhällsdebatt det hade framtvingat om något av de sju riksdagspartierna hade utsatts för liknande behandling. Att SD särbehandlas av svensk riksmedia framgick än tydligare när Publicistklubben den 19 januari i år bjöd in representanter från de största dagstidningarna och TV-kanalerna för att under rubriken ”Sverigedemokraterna och medierna” diskutera hur media bör behandla och granska SD inför och under årets valrörelse.

Återigen, byt ut ordet Sverigedemokraterna mot något av de sju riksdagspartierna och det visar sig snabbt hur absurt och krystat förhållandet är mellan media och SD. Skulle någon ens komma på tanken att föra samma diskussion kring något av de sju partierna i riksdagen? Nä, SVT:s beslut ligger således i linje med samtida svensk mediapraxis och är därför inte förvånande.Att beslutet sedan är odemokratiskt och ett steg i en längre och systematisk censur tycks inte bekomma SVT.

Att andra nya partier under årens lopp fått medverka i slutdebatten trots att de inte suttit i riksdagen tycks inte heller bekomma programdirektör Jan Axelsson.Det är min förhoppning att SVT tänker om. Blir så icke fallet bör väljarna den 19 september genom sin röst markera att vad som beslutades idag verkligen var odemokratiskt. Det var ett tydligt svek mot det public service-mandat som givits SVT av det svenska folket och skall inte accepteras.

Mikael




Ursprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt (medlem)

18 års fängelse

Samma nyhet i olika tidningar.  De största nättidningarna, en klarar av att skriva ut bild och namn. Trots att personen är dömd, så undviker man publicera alla uppgifter. Man har dock inga problem att hänga ut andra, tex snuskfarbrorn Göran, eller Ingela Jansson, för att nämna några. Det finns så många fler fall, jag tror ni känner till de flesta andra publiceringar. Dessa  2 är inte dömda, än så länge bara misstänkta.

Rättvis nyhetsrapportering?

En 24-årig man i Malmö döms av hovrätten till 18 års fängelse för att ha skjutit ihjäl en jämnårig man i augusti förra året. Det innebär att straffet plussas på med tre år jämfört med i tingsrätten.

Svd

Liknande inlägg

  • Malmöborna flyr sin stad
  • Skulle råna – blev skjutna
  • Stackars Ingela
  • Skåne, Malmö och Rosengård är först ut från Sverige.
  • Relaterade inlägg tack vare Yet Another Related Posts Plugin.



    Ursprungsartikel
    Källa: Allahu Akbar (medlem)

    Varför ingen utvisning?

    Två juveler - en 34 åring och en 26-åring - har dömts till fängelse.

    En pojkstackare har utsatts för sexuella övergrepp i flera timmar, som endast avbröts vid dom tillfällen när han mådde illa och behövde kräkas. Efter avduschning fortsatte övergreppen i oförminskad omfattning.

    Innan eländet började hade 26-åringen upprepade gånger frågat om pojken ville ha sex och att han i sådant fall skulle få betalt. Tyvärr följde pojken och ett par kamrater med männen till en lägenhet där det bjöds på öl och vodka. Två av pojkarna gick sen hem.

    Den 34-årige mannen förgrep sig sexuellt på honom i flera timmar medan den yngre mannen höll sig i ett annat rum. När pojken började kräkas hjälpte båda männen in honom i badrummet och efter att han han duschat av sig fortsatte övergreppen och när pojkens kamrater ringde för att höra var han tagit vägen tvingade de honom att svara att allt var okej.

    34-åringen döms till fängelse i två år och sex månader för våldtäkt mot barn. Han ska även betala 120 000 kronor i skadestånd till pojken. 26-åringen döms till ett års fängelse för medhjälp till våldtäkt mot barn, försök till köp av sexuell handling av barn, langning av alkohol och narkotikabrott.

    Allvarligt alltså...... Varför utvisas inte männen? "34-åringen" som egentligen heter Abdulhakim Ismail Rahman (född 1976-01-13) och "26-åringen" som egentligen heter Mahamad Amin Rahim (född 1983-08-02) är båda medborgare i Irak. De har enligt mitt sätt att se det förbrukat sin eventuella "rätt" att vistas i Sverige. Dom är inte längre välkomna. Ska det vara så svårt för en domstol att komma fram till?




    Ursprungsartikel
    Källa: Allvarligt alltså (importerat inlägg)

    Devalvering av brott.

    Det nya Sverige tar kraft tag mot brottsligheten. Genom att inte utreda mindre brott

    ”Vissa personer ska kunna slippa åtal om deras brottslighet ingår i större, allvarligare brottshärvor, föreslår en statlig utredning.
    I Sverige gäller absolut åtalsplikt. Alla anmälda brott ska utredas och åtalas, om det finns tillräckliga bevis. Undantag finns redan som innebär att åklagare i dag kan göra ett urval av en persons brott, om straffet ändå bedöms bli det samma som om alla brott skulle åtalas.
    Däremot kan man i dag inte undanta personer från brott. Det vill en statlig utredning nu ändra på.
    I betänkandet som överlämnades till justitieminister Beatrice Ask på tisdagen föreslås att åklagare i omfattande och komplicerade utredningar ska kunna låta bli att utreda vissa personer som misstänks för de minst allvarliga brotten. Syftet är att polis och åklagares resurser ska koncentreras på den allvarliga, organiserade brottsligheten och att utredningar av sådana brott inte ska försvåras av för många mindre brott i samma brottshärva.
    Undantag från förslaget är brott som ger mer än sex månaders fängelse och som har begåtts av ungdomar under 18 år.”

    Nya ”hårda” tag minsann.
    Varjager




    Ursprungsartikel
    Källa: Varjager's Weblog (medlem)

    Ta inte del av varningen för guds skull

    Spana in dagens valaffisch

    Det som inte får ske, håller nu på att ske i Europa igen. Jag har varit inne på detta innan. Det är läget i Bosnien. Jag har väntat på att något ska ske på Balkan. Det kommer nämligen att bli startskottet för den konflikt som kommer drabba hela Europa, och till slut hela världen . Ja det är ett världskrig jag pratar om. Redan för ett halvår sedan så kunde man läsa om islamister som tvångskonverterade människor och köpte in stora vapen. Man jagar och torterar kristna och icke troende. Hört något om detta på nyheterna?

    Man har fnissat åt mig, och påstått att muslimerna på balkan inte har styrka, organisation eller ens är tillräckligt många för att starta en konflik, eller ens påverka samhället. Så självmordsbombare och mörda kristna är inte att påverka samhället?

    Man fnissade åt Hitler,Sayyid Qutb och Bin Laden. De varnade alla för vad de skulle göra, ändå så togs deras varningar inte på allvar. Resultatet av att ignorera dessa dårar blev???

    Islamister  har ett uttalat mål, ta över världen, införa sharia och Koranen. Vad är det att missa? Den växande whabaitiska rörelsen växer i Bosnien. Världen låtsas om som inget sker. För islam betyder minsann fred.

    Peace in our time och Islam means peace…Jag kan redan nu höra skrattet från framtiden….

    Bosnia: Jihadists bomb police station; analysts state the obvious and warn of more to come

    Turkiet med i EU?

    Det finns annat att oroa sig för med angående Europas framtid. Nämligen det faktum att Turkiet bankar på dörren till EU. En nation som kränker de mänskliga rättigheterna, en nation som består av ledare som vill införa sharia, stödjer terrorister, förnekar allehanda folkmord, och egentligen bara är allmänt jävla ruttna.

    Vad är det våra politiker gillar med Turkiet? Den billiga arbetskraften, maten, kulturen???

    Europe poised to commit suicide, admit Turkey into EU

    Liknande inlägg

  • Terrorister försörjer vi gärna, men barn går inte för sig
  • Repost South Park – Imaginationland Part 1-3
  • Vad ska vi göra med dom farliga Svenskarna?
  • Wahhabi-organisations kampanj i Bosnien-Herzegovina
  • Relaterade inlägg tack vare Yet Another Related Posts Plugin.



    Ursprungsartikel
    Källa: Allahu Akbar (medlem)

    Barnvåldtäkt i Norrtälje gärningsmännen i fängelse

    VÅLDTÄKT. En fredagkväll i april lyckades två män locka en tonårspojke och två av hans kamrater till en lägenhet i dom norra delarna av Norrtälje kommun. Man lovade att bjuda pojkarna på godis och alkohol. Istället blev det något helt annat en av pojkarna bjöds på av dom två männen.

    Under videoförhöret berättade en av kamraterna att den yngre mannen upprepade gånger frågat om han ville ha sex och att han i sådant fall skulle få betalt. Efter ett par timmar lämnade två av kamraterna lägenheten i tron att den tredje pojken redan hade gått hem.

    I stället blev han ensam kvar med de två männen som är 26 respektive 34 år. De bjöd på öl och vodka och när pojkens kamrater ringde för att höra var han tagit vägen tvingade de honom att svara att allt var okej. Pojken blev full och illamående men vågade inte åka hem i det skick han var.

    I förhör har pojken senare berättat att han utsattes för sexuella övergrepp i flera timmar, som endast avbröts vid dom tillfällen när han mådde illa och behövde kräkas. Efter avduschning fortsatte övergreppen i oförminskad omfattning. När pojkel tilläts lämna lägenheten på morgonen fick han 100 kronor, cigaretter och snus.

    Norrtälje tingsrätt dömer därför:

    Abdulhakim Ismail Rahman, född 1976-01-13 och medborgare i Irak, till fängelse i två år och sex månader för våldtäkt mot barn. Han ska även betala 120 000 kronor i skadestånd till pojken.

    Mahamad Amin Rahim, född 1983-08-02 och medborgare i Irak, till ett års fängelse för medhjälp till våldtäkt mot barn, försök till köp av sexuell handling av barn, langning av alkohol och narkotikabrott. Han ska även solidariskt med Rahman (som han är släkt med) betala 70 000 kronor av skadeståndet till pojken.

    Ingen av dom dömda irakierna utvisas ur landet.

    Norrtälje tingsrätt mål B 783-10 (stämningsansökan)

    Norrtelje Tidning




    Ursprungsartikel
    Källa: Politiskt Inkorrekt (medlem)

    Våra perversa journalister

    Spana in dagens valaffisch

    Snuskfarbrorn Göran

    Vad är det egentligen vår kära polisman gjort. Jo han har köpt sex. Nu kan man ha många åsikter om detta.  Det enda brottsliga han gjort är att köpa sig lite  mutta. Vilket jag personligen inte anser borde vara olagligt.  Ja det finns en verklighet inom denna värld som är skruvad och skrämmande. Dessa kvinnor ska självklart ha stöd för att ta sig ur detta. Det är en helt annan diskussion detta. Nu handlar det om kvinnor som frivilligt sålt sina kroppar, till ett gäng herrar som är villiga att betala.

    Sverige stödjer helt öppet trafficking med bla  sin immigrationspolitik.  Sverige är en av de största ”pimpsen” i världen.  Vi tom ger ekonomiskt stöd till ”organisationer”, som för in kvinnor i sexhandel och förtryck. Det är återigen den där berömda Svenska humanismen. Visst är det härligt  att vara Svensk.

    Men många, väldigt många kvinnor gör detta helt frivilligt. Känner personligen till 3 stycket kvinnor och 2 män som säljer sina tjänster.Varför gör dom då detta, är de förtryckta, har någon elak styvfar idkat samlag med dom då de var unga?  Det är så det brukar låta så när batikhäxorna sätter igång med sina förklaringar.

    Dom gör de i ett syfte, tjäna pengar, och de tjänar bra och kan unna sig en hel del. Men i batikhäxevärlden så är det manligt förtryck, förtryck, förtryck. Till och med kvinnans girighet är pga mannen. Ta mig fan allt är mannens fel i deras värld. För inte är kvinnan kapabel att ta hand om sig själv inte….

    Tänk så duktiga dessa feministtalibaner är att idiotförklara kvinnan. Vi män behövs knappast för detta. De sköter det hela så bra själva genom att påstå att kvinnan alltid är ett offer och inte är kapabel att ta hand om sig själva, eller ens ska behöva sträva efter något. För det kan hon ju inte, enligt dessa så kallade feminister….

    Nu kanske ni undra varför jag känner dessa sexsäljare, kan på en gång säga att jag aldrig nyttjat deras tjänster. Har aldrig behövt göra det.  De är alla  barndomsvänner. De  lever i stabila relationer, har inga drog eller alkoholproblem, inga psykiska problem, de har inte ens skruvade sexuella tankar. De har bara en väldigt klar, moderna syn på sex. Alla är akademiskt utbildade. Inga whitetrash-snärtor i träningsoverall här inte.

    De 2 männen då, som säljer sin kropp till ANDRA KVINNOR…Är de offer?

    Är de förtryckta? Inte det minsta. Se dessa män har gjort ett frivilligt val. Det är istället kvinnan det är synd om (IGEN), som måste uppsöka en prostituerad. Det har inte slagit dessa tokiga feminister att kvinnan faktiskt kan bli kåt, vill bli påsatt,  eller bara känna lite närhet? Det finns massor av kvinnor, precis som det finns män, som bara vill nuppa, utan att ha en relation.  Att kvinnan har en egen sexualitet är fy skam. Kvinnan verkar inte ha någon sexlust alls. Om nu dessa feminister fick som de ville, ja då skulle kvinnan egentligen bara bli en maskin för att producera barn. Fast utan män då. De är som sagt var onda, varenda en av oss är superduperonda perversa as.

    Det fanns en annan ”feminist” som med hade idéer att kvinnan bara skulle föda barn. Han hette Hitler.

    Även om nu inte batikhäxor och rödvinshaggor vill tro på detta. Att kvinnan kan ha kontroll över sin egna kropp, och säljer den, FRIVILLIG. Allt gällande kvinnans sexualitet  enligt dom alltid pga det manliga jidderi jadderi förtrycket. De kvinnor,  Göran och hans knullkompisar hade kontakt med. Var vuxna kvinnor, som tagit ett eget beslut, om sina kroppar.

    Om ni nu tycker att Göran är snuskfarbror över allt annat, och ska för evigt dömas för sina sexuella gärningar. Vad ska vi då göra med denna person, som nuppar sin hund? Innan du klickar på länken, så vill jag varna dig. Den innehåller sexuella bilder på människa och djur, samt annat sexuellt innehåll.

    http://feeds.feedburner.com/Hundslyna

    Den lycklige arbetaren?

    Allt annat som poppar upp i media. Piskor, hur han ville nuppa, vilka olika sorters sexleksaker han använde, är detta av intresse? Inte det minsta. Det är inte olagligt att ha varken dildosar eller piskor. Allt är bara ett pervers fantasier hos vår journalistkår. Kan tänka mig att landets redaktioner haft extra många toalettbesök senaste veckorna. Lite handjobb på jobbet är det ok? Rökning är knappt det längre.

    Mer eller mindre varenda tidning har frossat i Lindbergs sexliv och fantasier. Är detta intressant för någon, har det ens något med åtalet att göra egentligen? Knappast. Finns det ens något allmänintresse i detta? Jag har svårt att få fram det, är man så väldans intresserad, och lika pervers som Göran, så kan man isåfall läsa förundersökningen. Det ger garanterat en och annan runkstund, och för er batikhäxor så kommer ni garanterat att få en moralchock, som sträcker sig till nästa årtusende.

    För vad kan vara hemskare än en man som vill knulla och en kvinna som som faktiskt ställer upp… Hua så hemskt…

    Klarttexten får föra mina tankar vidare om det hela…

    Jävla moralister!

    Jag har tidigare knappt brytt mig i skriverierna om expolischefen Göran Lindbergs sex-eskapader. Har knappt läst något annat än rubrikerna. Men nu tycks skriverierna verkligen stinka! Nymoralismen vädrar morgonluft! Dom hycklande journalisterna upprörs mer av sex än av att en 78-årig pensionär slås ihjäl!

    Tidningarna gottar sig i alla pikanta sexuella detaljer. Jag har inga problem med det, ifall det inte hade lagts polismästaren till last! Han framställs som pervers, sjuk, ja tom omoralisk!

    Ifall vi sorterade bort allt lagligt Göran haft för sig så vore kvällstidningarna lika spännande som SJ:s tidtabell!

    Han och några andra "fula gubbar" betalade prostituerade för sexuella tjänster. Varje människa med en gnutta sunt förnuft fattar att dom har betalt för rå sex och fått det. Visst, någon var minderårig, men hon var i vart fall prostituerad redan innan hon träffade på Göran! Tjejen var ingen oskuld precis. Han raggade inte upp en oskuld från skolgården!

    Och som vanligt är männen stora stygga vargar medan de prostituerade  är oskyldiga offer.

    Kan vi lita på dessa prostituerade? Knappast!

    Om polischefen haft rå sex, so what? Det har jag och många andra också haft. Tjejerna har bett mig binda dom, piska dom osv. Jag är ingen sadist, men ställde tjänstvilligt upp! Tänk om jag blivit anmäld? Jag hade nästan säkert dömts! Jag vet kvinnor som vill bli knullade av hästar och mycket annat. "Still waters".

    Jag tror att varken Göran eller jag är stolta över allt vi gjort, men det är ju inte heller syftet med sex. Syftet är att göra vad man känner för, eller hur? Och vi känner för olika saker. Det olyckligaste måste vara att känna för något men inte kunna leva ut det. Så dum är inte Göran!

    Aftonbladet skriver att han haft incest-rollspel med den unga prostituerade. Det var ju verkligen" fasansfullt"!  Stackars flicka, hon måste ha fått skador för livet! Det är förstås helt oförargligt, minst sagt!

    Mannen som slog ihjäl 78-åriga Inger på Parkeringsplatsen i Landskrona framställdes i media som en varm och godhjärtad familjefar och framförallt oskyldig, trots starka vittnesmål om motsatsen! Göran Lindberg som inte skadat en människa utmålas däremot som ett monster och skyldig förstås! Är inte det dubbelmoral? Har Aftonbladet prioriterat rätt här?

    Jag säger att man är en idiot om man inte testar det mesta inom sex, som man vill pröva på alltså. Homosex har jag dock aldrig haft lust att pröva på, men i övrigt har jag nog testat det mesta. Jag har lyckan att inte ha en sadistisk, eller annan läggning som skulle kunna skapa problem. Andra är inte lika lyckligt lottade, det klandrar jag dom inte för!

    Det gör mig inte till en bra människa, lika lite som dom nymoralistiska journalisterna är fina människor för att dom råkar sakna "perversa" läggningar. Eller inte vågar leva ut dom.

    Hade jag haft polischefens läggning så hade jag varit en idiot om jag inte levde ut den! Det skall han inte be om ursäkt för! Fast har han brukat våld, som han inte betalt för, är det en annan sak. Men han kan mycket väl ha betalt för det! Vem vet? Ord står mot ord, men som vanligt gissar rätten väl på att kvinnorna talar sanning. Ifall han köpt våldsam sex, hur skall han bevisa detta? Är det rättssäkert att domstolen skall gissa vem som talar sanning?

    Varför betala prostituerade och sen tvinga dom? Jag fattar inte logiken! Därför tror jag mer på Göran Lindberg än på dom prostituerade! Ifall dom prostituerade inte träffade Göran för att knulla, var det för att dricka kaffe?

    Och ordet "våldtäkt" har tappat sin betydelse! Våldtäkt är ibland täkt med våld, ibland betyder det att man haft sex med en underårig, som var med på noterna. Inte riktigt samma sak faktiskt! Vi bör kalla saker vid deras rätta namn! Annars uppstår bara förvirring. Varför inte kalla snatteri för mord?

    Vi måste skita fullständigt i dom dumma moralisterna!

    Jag håller med Expressen, gör rättegången offentlig, gärna TV-sänd! Risken är annars att en häxprocess pågår bakom lyckta dörrar!

    Dessutom är nämndemännen politiskt tillsatta i praktiskt taget alla svenska domstolar! Så i grunden har vi politiska domstolar! Avpolitisera domstolarna helt! Nämndemännen skall istället tillsättas genom lottning bland allmänheten, som i USA!

    DN "Jag har ju betalat" I dag börjar rättegången. Stämde träff med 14-årig flicka. Advokat Elisabeth Massi Fritz: Åtalad på 23 punkter. delar av förundersökningen i polischefsåtal släpps Göran Lindberg åtalad Härvan kring Göran Lindberg växer Polischefen Göran Lindberg – detta har hänt Åtalet mot Göran Lindberg förblir hemligt Göran Lindberg misstänks för fem nya brott Lindberg i förhör: "Jag stöttar kvinnorna"
    SVD
    "Försökte putta bort honom" 23/6 Misstänks ha använt stryptag 23/6 Tror på fällande dom 22/6 23 punkter i sexbrottsåtal Delar av förundersökningen i polischefsåtal släpps Journalistförening kräver öppenhet i Lindbergåtalet Misstänks ha använt stryptag Advokat tror på fällande dom Expolischef åtalas för sexbrott 23 punkter i sexbrottsåtal
    AB
    Kan en ung tjej lita på polisen? Så avslöjades hans dubbelliv Tidningsartikel avslöjade Göran Lindberg – 17-årig flicka kände igen polischefen Lindberg riskerar åtta års fängelse Så lyckas Lindberg tydligen leva med sig själv Han förklarar dubbellivet med att han hjälpte kvinnorna "Han började binda mig…" "Han sa: Du är min dotter nu" Flickorna berättar om chatt- och telefonmötena med Göran Lindberg Hit gick polischefen för att titta på gruppsex "En dubbelnatur av sällan skådat slag" "Min klient är redo för upprättelse" Göran Lindberg åtalas på 23 punkter "Vi har rätt att få veta" Polischefen kan få åtta års fängelse
    EXP
    http://www.expressen.se/Nyheter/1.2044074/ett-av-offren-jag-grat-under-ogonbindeln
    http://www.expressen.se/Nyheter/1.2043904/har-gar-polischefen-rakt-i-polisens-falla
    http://www.expressen.se/Nyheter/1.2043335/han-hade-alltid-med-sig-en-vaska http://www.expressen.se/Nyheter/1.2043560/goran-lindberg-det-kittlar-mig-att-vara-hjalplos http://www.expressen.se/Nyheter/1.2043139/sekretessen-slapps-pa-utredningen-av-lindberg http://www.expressen.se/Nyheter/1.2043096/de-ska-falla-polischefen http://www.expressen.se/debatt/1.2043034/maria-abrahamsson-tv-sand-rattegangen-mot-goran-lindberg

    Lindberg riskerar åtta års fängelse

    Förhandlingarna i rättegången mot Göran Lindberg är i gång.

    "Han började binda mig…"

    Förundersökningen släppt i dag – kvinnorna

    Stort intresse för rättegången

    Liknande inlägg

  • Snuskfarbrorn Göran Lindberg
  • Jag kommer ihåg den gamla goa tiden
  • Jag hatar vita
  • vilken gud?
  • Relaterade inlägg tack vare Yet Another Related Posts Plugin.



    Ursprungsartikel
    Källa: Allahu Akbar (medlem)

    Public Service I etablissemangets och kulturelitens tjänst.

    Uppdraget för SVT, Sveriges Radio och UR är att ge svenska folket allt från politiskt korrekta nyheter och dokumentärer till underhållning och utbildning – oberoende av hur verkligheten ser ut utanför Stockholms innerstad.

    Den lagfästa TV-licensen säkerställer en oberoende ställning mot det svenska folket. Det är viktigt för demokratin. (Radiotjänst).

    I enlighet med SVT:s uppdrag har Sverigedemokraterna utestängts från SVT:s partiledardebatter. Det är viktigt att licensbetalarna skyddas från oönskad politisk påverkan inför valet.
    Beslutet stöds av Statens Folkhälsoinstitut som befarar att Jimmie Åkesson kan sätta ohälsosamma griller  i huvudet på det omyndigförklarade svenska folket. Känsliga personer kan också skadas av att politiskt inkorrekta uppfattningar diskuteras öppet i en direktsändning.

    Partiledardebatterna ska därför genomföras i en anda av samförstånd (enfald) för att undvika alltför uppslitande debatter.
    Beslutet tillmötesgår Folhälsoinstitutets krav på att debatterna blir så förutsägbara och tråkiga att de kan ersätta vanebildande sömnpiller.

    //Elfyma+





    Ursprungsartikel
    Källa: Varjager's Weblog (medlem)

    SVT UTESTÄNGER SD



    SVT har tagit ett politiskt beslut när man utestänger Sverigedemokraterna från slutdebatten och partiledarutfrågningen.  Läs artikel.

    Den så kallade oberoende "Fria Televisionen" i SVT är politiskt styrd upp över öronen. Jag blir mycket upprörd över detta beslut och den krystade förklaringen som programdirektören Jan Axelsson ger på SVT:s hemsida. Jag känner ett stort förakt för dessa ryggradslösa "högt" uppsatta chefer som inte vågar ta ett beslut att låta ett nytt kommande parti i riksdagen delta i SVT. Det kommer utan tvekan leda till att SD gör ett sämre val än om vi skulle fått delta under samma förutsättningar som dagens riksdagspartier.

    Jag är dessutom helt övertygad om att detta beslut från SVT kommer att framstå som särdeles dumt men politiskt korrekt ju närmare valet vi kommer. Varför? Jo, jag är övertygad om att Sverigedemokraternas opinionssiffror kommer att stiga ju närmre vi kommer valdagen.

    Jag hoppas dock att detta odemokratiska beslut av SVT kommer att reta upp väldigt många av väljarna så att det blir än mer övertygade om att rösta på SD. En sak är nog säkert, om detta beslut står fast och det är att antalet personer som kommer att proteströsta på SD kommer att öka markant. Det är många som retar sig på den negativa särbehandling av Sverigedemokraterna som pk-etablissemanget ägnar sig åt.

    De stora svenska medierna har än så länge mörkat denna nyhet från SVT. Vem är förvånad!



    Ursprungsartikel
    Källa: Thoralf Alfsson (importerat inlägg)

    Rätt färg? Då blir d et bild direkt i PK media.

    Eller kan man säga det tydligare än denna artikel?

    ””Svarta änkan” Carina André, 48, har stått åtalad misstänkt för att ha mördat sin make ”Pigge” Axelsson André genom att sätta eld på parets bostad i Grängesberg. I dag dömdes hon till livstids fängelse.”
    Men mördar du en pensionär på en parkeingsplats med våld….Då är du omhuldad av massmedia.

    Varjager




    Ursprungsartikel
    Källa: Varjager's Weblog (medlem)

    Poliser trötta på att jaga vanliga Svensson

    PINNJAKT. Den svenska polisen har fått utstå mycket kritik, ibland helt befogad, över den uppenbara oförmåga man upplevs ha vad gällande hårda och riktade insatser mot det grovt kriminella klientelet som på vissa orter i Sverige mer eller mindre verkar styra och ställa som dom vill.

    En ny undersökning från Polisförbundet visar dock att det knappast är dom tjänstgörande polisernas ovilja till ”riktigt” polisarbete som är hindret, snarare är det politiska beslut och felprioriteringar som ligger bakom.

    Undersökningen visar att en stor majoritet är kritiska mot polisens nuvarande statistiska system, som de kallar "att räkna pinnar". Tre av fyra anser att det nuvarande systemet inte är effektivt och att det får polisen att satsa fel.

    Det blir problem när man enbart räknar medlen och inte ser medlen som ett sätt att nå målet. Många poliser tycker att det är tråkigt, säger Roy Cederbäck, ordförande i Polisförbundet i Västmanland.

    Cederbäck och Polisförbundet pekar bland annat på att poliser kan känna sig tvingade att ställa sig på stora vägar i rusningstid för att kontrollera nykterheten, i stället för att ibland stå på småvägarna. Rusningstrafik ger nämligen fler "pinnar" i statistiken, och då kan man lättare uppfylla de statistiska målen. Man kan också välja bort viktiga men krångliga utredningar och satsa på lättlösta småbrott.

    Man anser att en starkare och snabbare fokusering på exempelvis områden där det bevisligen existerar mycket brottslighet vid tillfället snabbare skall kunna få resurser till insatser, istället för att stå vid vägarna och kolla hastighet och nykterhet.

    VLT




    Ursprungsartikel
    Källa: Politiskt Inkorrekt (medlem)

    Våldsam knivattack i Migrationsverkets lägenhet

    TOULLUVARA. Paret låg och sov när en 28-årig man plötsligt trängde sig in i lägenheten och besinningslöst börja knivhugga och slå. Mannen lyckades, efter att ha mottagit tre knivhugg, fly ut genom ett fönster. Kvinnan blev dock kvar i lägenheten och utsattes för ytterligare misshandel.

    Det var den 1 maj som den 28-årige mannen, med ett ilagakraftvunnet avvisningsbeslut, oprovocerat misshandlade paret i Migrationsverkets lägenhet i Toulluvara, Kiruna. Den misshandlade mannen uppgav för tingsrätten att han var övertygad om att gärningsmannen var ute efter att döda honom.

    Kvinnan, som blev kvar i lägenheten när mannen flydde, blev utsatt för en grov missahndel.

    …enligt läkarutlåtandet har hon utsatts för upprepat, trubbigt våld mot huvudet och hon har fått flera hjärnblödningar, sade kammaråklagare Ulrika Schönbeck som rubricerade våldet mot kvinnan som grov misshandel och knivattacken mot mannen som försök till dråp.

    Gärningsmannen, som vid rättegången gav ett förvirrat intryck, nekar till att ha begått gärningarna och hävdar att han inte kan minnas något på grund av att han två gånger fängslats och torterats i sitt hemland.

    Norrbottenskuriren




    Ursprungsartikel
    Källa: Politiskt Inkorrekt (medlem)

    Sverigedemokraternas Gävlelokal vandaliserad

    GÄVLE. Sverigedemokraternas partilokal på Brynäs i Gävle vandaliserades natten till måndag, enligt Roger Hedlund som är ordförande för SD Gävle.

    Lokalen har vandaliserats vid flertalet tidigare tillfällen, varför man täckt fönstren med plywoodskivor. Nu hade någon bänt loss en av skivorna och sedan krossat rutan. Händelsen kommer polisanmälas.

    Arbetarbladet




    Ursprungsartikel
    Källa: Politiskt Inkorrekt (medlem)

    Propagandan mot SD fortsätter.

    Svt portar SD från partiledar debatten. Nu börjar det likna rena desperationen hos de hycklande i Pk eliten. För tänka dig SDs Jimmie Åkesson på bästa debatt tid, samt ett antal möjliga väljare framför TV? Det kunde SVT inte acceptera. Detta visar bara hur tom frasen ”Fri television” är. Kan man säga diktaturens kreatur? Ja det kan man.

    Varjager




    Ursprungsartikel
    Källa: Varjager's Weblog (medlem)

    Mest invandrare i ledningen för fängelsegängen

    KRIMINELLA GÄNG. I en granskning Aftonbladet gjort av de kriminella gängen på svenska fängelser visar det sig, föga förvånande, att de flesta styrs av män med invandrarbakgrund.

    Aftonbladet har granskat de så kallade fängelsegängen. Kriminella gäng som dominerar och/eller bildats innanför murarna. Trots att många av gängledarna sitter bakom lås och bom styrs den organiserade brottsligheten inifrån fängelsena. Detta kan bland annat ske genom mutor och infiltratörer inom Kriminalvården. Även en före detta myndighetsjurist återfinns bland de kriminella.

    Enligt Rikspolisstyrelsen blir korruption riktad mot rättsväsendets representanter allt vanligare. De intagna kommunicerar med utsidan via mutade kriminalvårdare, utsmugglade lappar och USB-minnen, kodade handskrivna brev och telefonsamtal med mera.

    Män med invandrarbakgrund dominerar

    Aftonbladet listar sju ledare för sex olika fängelsegäng. Endast två av dessa har svenskklingande namn.

    SYNDICATE LEGION
    Ledare: Fadi Bonde, 23.

    ASIR
    Ledare: Süyar Gûrbûz, 34.
    Ledare på utsidan: Dhaffar ”Daffy” Al-Tai, 25.

    CRIME INC SWEDEN
    Ledare: Jonas Bergdahl, 34.

    BRÖDRASKAPET WOLFPACK
    Ledare: David Emilsson, 40.

    WEREWOLF LEGION
    Ledare: Rolando Teran De La Torre, 32.

    ORIGINAL GANGSTERS
    Ledare: Dano Acar, 35.

    Läs hela artikeln på Aftonbladet.

    Relaterat

    78 av Skånes 100 värsta yrkeskriminella är invandrare




    Ursprungsartikel
    Källa: Politiskt Inkorrekt (medlem)

    ARBETE = ASYLSKÄL ?



    Idag kör Barometern ett stort "snyftreportage" om Rami Arafat som hotas av utvisning till Gazaremsan trots att han har ett fast jobb. Finns tyvärr ej på nätet.

    Artikeln är så full av märkliga kommentarer och vinklingar att man blir riktigt bekymrad över hur det står till med objektiviteten hos artikelförfattaren Helena Strömblad.

    Rami Arafat har fått avslag i alla instanser och skall därmed utvisas. Han har uppenbarligen inga asylskäl överhuvudtaget. I artikeln nämns inte om Sverige är första asylland eller inte. Gissningsvis tyder detta på att så inte är fallet.

    Nu anser tydligen Helena Strömblad att ett fast arbete är tillräckliga skäl för att få uppehållstillstånd i Sverige. Rami Arafat skall därmed betraktas som arbetskraftsinvandrare med specialistkompetens som diskare och städare.

    Den nya lagen om arbetskraftsinvandring har uppenbarligen blivit en extra genväg in i Sverige för de som inte har asylskäl. Barometern gör uppenbarligen allt för att understryka detta i sin pappersupplaga, trots att personen ifråga inte besitter någon specialistkompetens.

    Migrationsminister Tobias Billströms förslag om att asylsökande skall få arbetstillstånd från första dagen i Sverige bemöts av Sverigedemokraterna i Västervik. Deras debattartikel har publicerats i dagens Västerviks Tidning. Bra jobbat Kenneth och Åke!

    Läs debattartikel i VT.



    Ursprungsartikel
    Källa: Thoralf Alfsson (importerat inlägg)

    Invandrarkvinnors födelsetal ger babyboom

    FOLKÖKNING. Rapporter visar att framför allt storstäderna kan förväntas att redan i sommar hamna i en babyboom. Det föddes fler barn i de svenska storstäderna förra året än under den stora babyboomen i början av 90-talet. Till årets sommarmånader förbereder sig förlossningsklinikerna för ännu fler födslar.

    Förra året föddes 112.000 barn i Sverige och i år beräknas det bli 3.000 fler. Enligt årets uträkning får en genomsnittskvinna 1,97 barn. Med den siffran närmar vi oss återigen en babyboom i Sverige. I storstäderna föds det redan nu fler barn än under början av 90-talet när det var en så kallad babyboom.

    Jag känner mig inte orolig för att vi inte skulle klara alla förlossningar. Jag känner mig orolig om det skulle hända personalen någonting så att vi inte har full bemanning för det är svårt att få in timanställda när alla redan är inne och jobbar, säger Agneta Rydels-Björkman, chefsbarnmorska på Karolinska Universitetssjukhuset i Solna.

    Samtidigt hade Sverige under 2009 den sammanlagt största folkökningen sedan 1946. Orsakerna var främst höga födelsetal och ökad invandring.

    Men när gammelmedia jublar över att det föds fler ”svenska” barn så tycker Politiskt Inkorrekt att kanske vore på sin plats att närmare granska detta. Vi vänder oss då till Statistiska Centralbyråns Demografiska Rapporter 2008:2 ”Barnafödande bland inrikes och utrikes födda”.

    Låt oss redan från början slå fast att det inte är svenska kvinnors plötsliga lust till flera barn som ökar födelsetalen. Utrikesfödda kvinnor föder fler barn än svenska, och flest barn föder dom kvinnor som kommer från länder med lågt eller medel-HDI. Detta är FN:s beteckning och betyder Human Development Index. Ju lägre talet är, desto mer underutvecklat anses landet vara. Till länder med medel-HDI räknas bl a. Irak, bland länder med lågt HDI hittar vi Somalia och Afghanistan. Just det, dom tre största invandrargrupperna i Sverige sedan flera år tillbaka.

    För att citera rapporten ovan:

    Om man ser till hela gruppen utrikes födda så har de en högre fruktsamhet jämfört med svenskfödda. Den utrikes födda befolkningen i Sverige ökar och antas fortsätta öka. Det betyder att de utrikes födda kvinnornas barnafödande får en allt större inverkan på barnafödandet i riket som helhet.

    År 2007 födde svenska kvinnor i medeltal 1,82 barn per kvinna, utrikesfödda 2,21. I takt med att invandringen ökar följer naturligtivs födelsetalen med. Rapporten visar också att fruktsamhetstalen följer den övriga statistiken. Kommer du från Somalia, Afghanistan, Eritrea eller andra underutvecklade länder kommer du att föda fler barn än svenska kvinnor.

    Så vad består denna kommande ”babyboom” av då? Ja, läser man rapporten framstår det som närmast övertydligt att det inte är några svenska kvinnor som drar upp siffrorna, det är kvinnor från Irak, Somalia och Afghanistan som ser till så det föds fler ”svenskar”. Samtidigt kan man i SOU 2008:58 Betänkande av Utredningen om nyanländas arbetsmarknadsetablering läsa följande fakta (citerat från Merit Wagers blogg):

    Ca 50 % av alla som söker asyl under åren 2005 -  2010 beräknas alltså ha ingen eller låg utbildning. Om man tar in det och inse vad det innebär så är det skrämmande. 25 % beräknas ha gymnasieutbildning eller vara hantverkare eller ha erfarenhet av något annat praktiskt arbete. Betänk då att de som har erfarenhet av praktiskt arbete troligen inte har gymnasieutbildning, kanske inte någon annan teoretisk utbildning heller… Och möjligen har ca 25 % av de asylsökande universitetsutbildning eller annan högre utbildning som måste kompletteras här. Efter att de lärt sig svenska.

    Apropå det pågående folbolls-VM så sade sportkommentatorn Arne Hegerfors en gång ”Det ser mörkt ut på Kameruns avbytarbänk”. Jag skulle nog vilja hävda att det ser än mörkare ut på Sveriges ”avbytarbänk”…

    Gustaf Janson



    Ursprungsartikel
    Källa: Politiskt Inkorrekt (medlem)

    Svenska förskolebarn tvingas äta halalmat


    Kommunala förskolor i Malmö underkastar sina förskolebarn islam. Grundskolekök är oftast stora nog att erbjuda såväl svensk skolmat som muslimsk halal. Förskolor är ofta mindre, ligger för sig själva, har färre barn och har inte råd att ha mer än en meny. Därför måste alla barnen på många kommunala förskolor äta samma mat.


    Nu har islamiseringen gått ett steg längre. På kommunala förskolor i Malmö där en minoritet av barnen är muslimer, är numera all mat på förskolan halal. Förskolepersonalen förklarar att all mat måste vara halal, för att den ska kunna ätas även av de fåtal muslimska skolbarnen. Det fördyrar maten och de svenska förskolebarnen som är i majoritet erbjuds endast halalmat. Den svenska majoriteten får alltså underkasta sig islam redan i förskolan. Ärtor med fläsk är en rätt bland många som aldrig erbjuds på förskolorna.


    Förskolebarnen är för små för att kunna föra sin egen talan. Svenska föräldrar som protesterat har tillrättavisats av politiskt korrekta förskolerektorer. Detta innebär att det inte hjälper för svenskar i Malmö att jobba upp sig och flytta från stadsdelar som blivit invandrarghetton, till bostadsrätter med svensk majoritet. Deras barn måste ändå underkasta sig islam i svenska områden.


    Värst av allt är att svenska föräldrars förskolebarn tvingas äta mat som kommer från djurplågeriet i muslimsk halalslakt. Där skärs kroppspulsådern av på djur utan bedövning. Detta djurplågeri tvingar Malmö stad på oskyldiga förskolebarn mot deras svenska föräldrars vilja.


    Ursprungsartikel
    Källa: Muslimska friskolan (importerat inlägg)

    Småbarnsmamma schasade bort ovälkomna gäster

    Fredat område? Det verkar så om svenskarna får bestämma. Foto: Fria Tider

    LINKÖPING. Bortschasningen inträffade i ett svenskt område i Linköping, dit många svenskar flyr just för att slippa den påfrestande mångkulturen. Anders på Fria Tider blev vittne till händelsen på söndagen och lyckades intervjua kvinnan. Hans iakttagelser finns nedan.

    Genom fönstret observerade jag att det kommit en samling religiösa främlingar mitt i "oasen" som jag kallar bostadsrätternas grönområde. En kvart gick och jag satt och jobbade på att skriva en notis när jag hörde högljudd diskussion nedanför.

    En ordväxling hade brutit ut mellan en ung svensk kvinna och de två kvinnorna som tidigare bredde ut sig i grönområdet. Stämningen blev fort hätsk och det stod tydligt att allt inte var som det skulle.

    När kvinnan gick in mot en trapp slängde jag på mig skorna och gensköt henne när hon var på väg in genom sin dörr. Jag frågade henne vad det var som skett.

    "Jag sa att denna park är till för de som betalt pengar för att bo här. Kvinnorna verkade inte respektera detta, då sa jag helt enkelt att sådana som dem inte är välkomna här, och hotade med att ringa Securitas. Jag har gått och hållit god min när dem sitter och pratar högt på bussen och har flyttat hit just för att slippa sådant. Kommer de hit är det baske mig nog, inte minst eftersom jag har småbarn. Givetvis kallade de båda mig för 'rasist' efter att jag sagt det sista", sa kvinnan som önskar förbli anonym.

    När jag berättade om Fria Tider sa hon att området inte borde omnämnas eftersom det kan leda till en invasion av högljudda element. Hon frågade även om jag hade några "tips på hur man bäst schasar iväg dem och förklara att de inte är välkomna här". Jag sa att hon gjort rätt bra ifrån sig redan och log.

    Efter att hon fått Fria Tiders webbadress växlade vi nummer. Hon berättade att någon spikat upp tidningen Nationell Idag, en nationaldemokratisk tidning, i sophanteringsrummet nyligen, så det var uppenbart att finns det fler med liknande åsikter i bostadsområdet, trodde hon.

    När jag kom upp till min lägenhet igen var även de främmande familjernas män på plats och ett främmande språk talades högljutt. Familjerna höll på att packa ihop sina saker för att ge sig av. Jag kände att fler borde höra om denna händelse och passade även på att besöka sophanteringsrummet – det hon hade sagt stämde.

    En tredje person har spikat upp en samhällskritisk tidning i sophanteringsrummet. Foto: Fria Tider

    Många svenskar har hängt ut flaggan i samband med sommaren. Foto: Fria Tider

    AJ.



    Ursprungsartikel
    Källa: Fria Tider (importerat inlägg)

    Hd sänker straffen för asylbedrägeri

    Högsta domstolen kom den 11 juni med två domar rörande personer som sökt asyl i Sverige och i samband med det lämnat in förfalskade Id-handlingar. I bägge fallen mildrar Hd påföljden från en månads fängelse till villkorlig dom och 2000 kronor i dagsböter. Brottet rubriceras ”brukande av falsk urkund”. Högsta domstolen har enbart tagit ställning till påföljden, inte till huruvida de är skyldiga till brott eller ej.

    Domarna i korthet:

    • HD B 5521-09 Saara Khoshaba Yousef Aziz som uppges komma från Irak befinns av såväl tingsrätt och hovrätt som högsta domstolen skyldiga till brukande av falsk urkund efter att ha lämnat in tre förfalskade identitetskort och ett förfalskat medborgarskapsbevis rörande henne och hennes familj i samband med handläggning av hennes asylärende i Flen den 5 september 2008 .
    • HD B 5520-09 Fajek Muthar Fajek som uppges komma från Irak befinns av såväl tingsrätt och hovrätt som högsta domstolen skyldig till brukande av falsk urkund sedan han i Flen i Augusti 2008 uppvisat ett förfalskat irakiskt identitetskort i samband med handläggning av hans asylansökan.

    Högsta domstolens bedömning

    Hd konstaterar att de bägge asylsökande som nyligen anlänt till Sverige inte gjort sig skyldiga till någon tidigare allvarlig brottslighet i Sverige vilket, om så hade varit fallet, kunde ha gjort en fängelsedom motiverad.

    Hd konstaterar att lagändringar har gjort tidigare prejudikat oanvändbara. I motiveringen till domarna, som är näst intill identiska i de bägge domarna, skriver Högsta domstolen:

    ”Som riksåklagaren har framhållit är det – till förebyggande av illegal invandring – viktigt att tydligt inskärpa vikten av att inte bruka falska handlingar i ärenden om asyl och annan invandring. Vad riksåklagaren har åberopat motiverar emellertid inte att det utöver kriminaliseringen av sådana gärningar skall föreligga en presumption för fängelse. Det har inte heller kommit fram några andra omständigheter som talar för att brottet ska anses vara av sådan art att fängelse normalt skall väljas som påföljd. ”

    Fajek och Saara får i de bägge prejudicerande domarna sina fängelsestraff omvandlade till villkorlig dom och 2000 kronor i dagsböter.

    De som dömde var Severin Blomstrand, Marianne Lundius, Leif Thorsson, Torgny Håstad och Agneta Bäcklund.



    Ursprungsartikel
    Källa: Fria Nyheter (importerat inlägg)

    De politiska riksdagspartierna alltmer lika

    På SVT:s hemsida står det om den nu stort uppslagna partiledarundersökningen där våra partiledares popularitet undersöks. När det gäller själva partiledarundersökningen så är det mycket som man kan förvånas över. Annat förvånas man inte av, som t.ex. Sahlins låga popularitet. Det är alltför lätt att kritisera det man själv inte håller med om, och hylla det man håller med om så jag avstår helt från att recensera själva undersökningen, det känns faktiskt meningslöst och otroligt förutsägbart.

    Det som inte var förutsägbart är den sågning av Sahlin vi såg i SVT:s Aktuellt i går tisdag. Det var en sågning av sällan skådat slag. En retorikexpert var inkallad till studion och anmärkte på hela Sahlins uppenbarelse (inget personlig förståss ;-) Inom den politiska rörelse som jag själv tillhör får man ofta höra att SVT är vänstervriden, det tas som en självklarhet och rabblas som ett mantra. Jag måste faktiskt gå emot hela denna rörelse och säga det som för mig framstår klart och tydligt. SVT gynnar inte S eller V inför denna valrörelse, inte om man sammanfattar hela deras produktion. Däremot är de pinsamt välvillig mot Wetterstrand som jag tidigare påtalat.   

    Bara sågningen av Sahlin i går var så kraftfull så enbart detta inslag kan påverka valrörelsen. SVT gick mycket hårt åt de borgerliga i början av mandatperioden, det måste man säga. Men då var det 4 år kvar till nästa val. Däremot är ju SVT i sin spegling av verkligheten politiskt korrekt och förmedlar också det sämsta ur den liberala garderoben. Den liberala "Snällismen" och den avskyvärda variant av liberalismen som förre partiledaren Bengt Westerberg stod för är minst lika stora problem som att SVT skulle vara allmänt "vänstervridet" till fördel för S och V.

    Detta för oss ändå till nästa fråga, att de olika nuvarande riksdagspartierna blir alltmer lika och i princip har gått ihop i olika stora och viktiga frågor. Detta är ju en fara för verklig demokrati och gör att väljarnas val på valdagen får mindre betydelse. Så här skriver Sören Holmberg på SVT:s hemsida om valet.

    Enligt Holmberg är det en myt att väljarna allt mer ser
    till partiledarens utstrålning och mindre till ideologin.

    -Däremot blir det allt mindre ideologisk skillnad mellan de svenska riskdagspartierna och det gör det allt svårare att välja parti.
    Och när partierna närmar sig varandra mer och mer så kan det på sikt leda till att partiledaren avgör vem man röstar på, säger Sören Holmberg.

    Det är vad jag och andra systemkritiker sagt en längre tid, och som alltfler håller med om. De nuvarande riksdagspartierna gör upp och har en gemensam agenda i de allra viktigaste frågorna för vårt land. Denna samsyn som Alliansen och de "Rödgröna" uppvisar i centrala frågor avspeglas inte i valmanskåren. Detta måste, hur man än vrider och vänder på saken, betraktas som ett mycket stort demokratiskt problem

    Länk SVT

    Ursprungsartikel
    Källa: Robsten blog (medlem)

    tisdag 29 juni 2010

    SD inte med i SVT:s slutdebatt

    SVT har, inte så förvånande, beslutat att SD inte får vara med varken i partiledarutfrågningarna inför valet eller i SVT:s slutdebatt. Den direkta orsaken anger Jan Axelsson från SVT vara att partiet inte kom över 4 procent i den senaste opinionsundersökningen av SCB, där partiet ändå fick 3,9 procent. Så här säger Jan Axelsson i en artikel på SVT:s hemsida.

    Vår utgångspunkt är alltid att inte ta med några fler partier än riksdagspartierna. Under våren har vi avvaktat SCB:s stora undersökning och andra opinionsinstitut för att se om vi skulle bjuda in några andra partier. Men efter att ha sett resultatet av dessa såg vi ingen anledning till att ta in fler partier.

    Enligt den sammanställning av resultaten från samtliga opinionsinstitut som SVT faktiskt står för själv så ligger SD över 4-procents spärren och är större än KD. Så står det vidare i artikeln.

    Inför riksdagsvalet 1991 bjöds Ny Demokrati in till slutdebatten i SVT. Enligt Jan Axelsson var situationen en helt annan då.
    -Ny Demokrati levde upp till kriterierna för att få vara med i slutdebatten. Partiet låg på en hög nivå i opinionsmätningarna under våren, och de hade en mycket stark ställning i debatten. Partiet diskuterades i riksdagen i stort sett varje vecka, säger Axelsson.

    Vad en "stark ställning i debatten" är kan ju diskuteras i det oändliga. De övriga riksdagspartierna anstränger sig maximalt för att överhuvudtaget inte nämna SD vid namn, det är att ha en oerhört stark ställning i debatten. Klart är att SD har en oerhört stark ställning i den politiska diskussionen även om de övriga partierna inte gärna saluför SD som varumärke, av naturliga orsaker. Mona Sahlin har ju t.ex. sagt att hennes viktigaste politiska gärning är att hålla SD utanför riskdagen och ge partiet inflytande (norska tv-kanalen NRK 1 söndagen den 8 november 2009) det ÄR att ha en stark ställning i själva den politiska agendan. Det verkar ändå som om Sahlin får sin vilja igenom temporärt, vilket parti väljarna lägger sin röst på vid själva valet kan dock inte ens Sahlin styra. 

    Själv hade jag nog inte förväntat mig att SD skulle få vara med i den avslutande stora partiledardebatten. Jag tror att alla politiska bedömare vet att detta skulle inte bara vara en inträdesbiljett till riksdagen, utan kanske ett valresultat en bra bit över den berömda 4-procents spärren. Det Axelsson nu säger är efterhandskonstruktioner, snarare har han och andra funderat på hur de skall motivera och formulera varför de inte släpper in SD i slutdebatten. Nu kom SCB:s undersökning där SD fick 3,9 procent, "ok då tar vi denna undersökning som orsak" tänkte Axelsson och hans chefer. Om SD hamnat över 4 procent hade de naturligtvis nämnt någon annan orsak.

    Hårt arbete, beslutsamhet och strategiskt tänkande, samt en enorm trötthet på den förda politiken från valmanskåren kommer att föra SD in i riksdagen, antingen det mediala och politiska etablissemanget vill det eller inte. På valdagen är det väljarna som har ordet, inte mediala eller politiska potentater. Vi såg det under EMU-omröstningen, media eller våra tongivande politiker kan inte styra folkopinionen hur som helst. Lars Leijonborgs vrede och sårade stolthet under valnatten när EMU föll i vårt land var som blodsmak för jagande rovdjur, det går att besegra etablissemanget.

    Länk SVT

    Länk SVT väljarindex

    Ursprungsartikel
    Källa: Robsten blog (medlem)

    Varning för den illaluktande pöbelliberalismen

    Kunskap är makt. Det är en gammal sanning. Den som vet mer än sin motståndare kommer att besegra honom, där allt annat är lika.

    Min slutsats blir då att den vänster som haft makten i landet under den klart större delen av förra århundradet gjorde sitt bästa för att förändra skolan, från utbildning och kunskapsskola, till en flum- och floskelmaskin. Istället för att examinera ungdomar i kunskap, började man producera politisk korrekt (icke) tänkande valboskap åt makten. Förvandla folket till ännu större imbeciller än man själv redan är, så kan man behålla makten ännu lättare!

    Politiken är en av flera maktstrukturer i samhället. Egentligen är den en sekundär struktur, eftersom den, i en demokrati, i huvudsak sysslar med att lyssna efter tillfälliga opinioner och fånga upp dem i strävan efter röster och makt. Det finns därför andra strukturer som är viktigare att ta i besittning.

    Makt växer inte bara ur en gevärspipa, som ordförande Mao uttryckte det, utan makt kommer också genom att befästa olika så kallade "kommandohöjder". Efter alla sina otaliga politiska misslyckanden runt om i världen, är det därför mot andra, inte lika politiskt exoteriska marker, som vänstern sökt sig för att få inflytande över makten.

    Den akademiska världen är en sådan, där den akademiska friheten som bäst håller på att kringrännas av genusmaffian, men även den lägre kommunala skolan belägras i hög grad av mer eller mindre vänstersympatisörer. Och ja, även många folkpartister hör till samma gäng. En annan kommandohöjd är såklart kultursvängen, vad som skrivs och tycks på de stora kulturväggarna i landet är viktigt och påverkar många. En tredje är rättsväsendet, med en poliskår som håller på att klappa ihop totalt och en kriminalpolitik som saknar all kontakt med verkligheten. Och en fjärde är såklart medierna.

    Russel Kirks stora verk "The Conservative Mind" som jag håller på att läsa just nu (tillsammans med ett par andra böcker) är en beskrivning av hur amerikansk och brittisk konservatism har växt fram sedan Edmund Burks dagar och flera personporträtt av framträdande figurer som Adams och Tocqueville målas med finkänsliga penseldrag. Det är också en bok om makt och om maktkamp. Hur skall makt fördelas så att ingen blir maktfullkomlig?

    För en konservativ och för klassiska liberaler är något sådant som maktdelning av fundamental betydelse. Lagstiftande församling och verkställande myndighet måste till exempel skiljas åt, liksom makt måste fördelas mellan staten och nationens olika regioner och kommuner. Det är inget lätt pussel att lägga. Hur man än bygger upp skydd och motstånd, tycks det inte finnas någon hejd på hur korruptionen tränger sig in genom nästan osynliga sprickor som man inte kunde förutspå att de skulle uppstå.

    Politikens väsen är korrumperat därför att makt korrumperar – och ju mer makt på samma plats desto mer korrumperat. S-styrda Malmö och Göteborg är avskräckande exempel. Malmö, varifrån nu judar tvingas fly därför att socialdemokratisk populism gjort gemensam sak med islamistiska grupper och när detta avslöjas och påtalas så hjälper SVT till med att lägga munkavel på budbäraren. Tätt följda av Sydsvenskan viker granskarna av makten sig för makten de skall granska.

    Konservativa beskylls inte sällan för att vid tiden för den allmänna rösträtten och demokratins införande i vår del av världen för att ha motarbetat och satt sig på tvären mot dessa ordningar. Den som läser Russel Kirk ser dock omedelbart att den bilden är i huvudsak falsk. Dick Erixon, tycks det mig, ser samma sak i sitt läsande av "statsminsterboxen". Men vad de konservativa egentligen misstrodde (och misstror allt jämt) och det med all rätt, var och är den obegränsade och otyglade demokratin i form av en slags majoritetens diktatur.

    Nu för tiden anklagas nykonservativa för att vara "kulturimperialister" för att de vill införa och se mer demokrati i andra länder. Och detta av samma sorts vänster som påstår sig varit sådana demokratiförespråkare både då och nu. Yttervänstern kan för det första aldrig sägas ha varit för demokrati, då de anslutit sig till tanken på proletariatets diktatur, medan demokratin för den något mer moderata vänstern endast har varit en läpparnas bekännelse.

    Konservativa röster som ovan nämnda Adams och Tocqueville varnade för demokratins avigsidor, samt invände mot radikala och samhällsomstörtande förändringar som gick allt för fort. "Förändring är inte reform", framhöll man med en dåres envishet, men allt för få var det som lyssnade.

    Franska revolutionens Jakobiner var ett avskräckande exempel på hur det alltid går när man kastar ut all tidigare visdom som en nation anskaffat genom kultur, tradition och religion, för att istället ägna sig åt tillbedjan åt ett "förnuftets beläte". Jakobinerna avskaffade snabbt den kristna (gregorianska) kalendern och införde istället en "revolutionskalender" som skulle utgöra grunden för att fira den nya guden "Det Högsta Väsendet", vilket alltså var ”Förnuftet”. När Napoleon senare greppade makten stöddes han föga förvånande av före detta jakobiner som lyckats behålla sina huvuden kvar på kroppen efter att även de fallit offer för "utrensningar".

    Vad Edmund Burk (förut)såg i form av jakobinerna var ett slags "pöbelliberalism". Tillfälliga majoriteters oinskränkta skräckvälden till dess en ny majoritet formas, vilken i sin tur hugger huvudena av sina opponenter, och så vidare…

    Paralleller mellan jakobiner och de drygt sjuttontusen i online-pöbeln, vilken bloggen ”Katolsk Observatör” uppmärksammade mig på, är inte för långsökta. Den som vill uppleva en stunds äkta "nät-hat" kan klicka på följande länk, läsa lite under diskussionerna och känna den illaluktande stanken av självtillräcklighet och självgodhet.

    Med så prominenta personer från Folkpartiet som; EU-minister Birgitta Ohlsson, internationella sekreteraren Fredrik Svensson, ordförande för Liberala kvinnor i Stockholm, Jenny Sonesson, liksom Jane Lagerqvist, tidigare förbundssekreterare för samma Liberala kvinnor, samt Ola Hassbring, från tidningen QX, vilka alla står bakom gruppen, kan detta knappast ses som en liten avvikande liten "sekt", utan mer som en samtida ”jakobinsk” rörelse.

    Fortsättning följer…



    Ursprungsartikel
    Källa: Kaffepaus (importerat inlägg)

    Världens modernaste land

    Fredrik Lindströms program "Världens modernaste land" var ovanligt bra i söndags (27e juni). Självklart håller jag inte med om allt han sade eller påstod i programmet, men många saker var tänkvärda och förmodligen sanna. Bl.a. tog Lindström upp slakten på de svenska unika stadskärnorna i vårt land, som sedan byggdes upp på nästan exakt samma sätt överallt i landet. Ingen mångfald där inte, på ett område där vi verkligen skulle ha mått bra av lite mångfald.

    Många andra saker var bra i programmet. Lindström analyserade bl.a. vår fanatiska och hysteriska strävan att hänga på alla trender och nymodigheter som sveper över världen. Jag undrar om inte Lindströms devis stämmer på pricken, vi är "världens modernaste land, med världens osäkraste folk".

    Länk SVT

    Ursprungsartikel
    Källa: Robsten blog (medlem)

    Invandrarkvinnors födelsetal ger babyboom

    FOLKÖKNING. Rapporter visar att framför allt storstäderna kan förväntas att redan i sommar hamna i en babyboom. Det föddes fler barn i de svenska storstäderna förra året än under den stora babyboomen i början av 90-talet. Till årets sommarmånader förbereder sig förlossningsklinikerna för ännu fler födslar.

    Förra året föddes 112.000 barn i Sverige och i år beräknas det bli 3.000 fler. Enligt årets uträkning får en genomsnittskvinna 1,97 barn. Med den siffran närmar vi oss återigen en babyboom i Sverige. I storstäderna föds det redan nu fler barn än under början av 90-talet när det var en så kallad babyboom.

    Jag känner mig inte orolig för att vi inte skulle klara alla förlossningar. Jag känner mig orolig om det skulle hända personalen någonting så att vi inte har full bemanning för det är svårt att få in timanställda när alla redan är inne och jobbar, säger Agneta Rydels-Björkman, chefsbarnmorska på Karolinska Universitetssjukhuset i Solna.

    Samtidigt hade Sverige under 2009 den sammanlagt största folkökningen sedan 1946. Orsakerna var främst höga födelsetal och ökad invandring.

    Men när gammelmedia jublar över att det föds fler ”svenska” barn så tycker Politiskt Inkorrekt att kanske vore på sin plats att närmare granska detta. Vi vänder oss då till Statistiska Centralbyråns Demografiska Rapporter 2008:2 ”Barnafödande bland inrikes och utrikes födda”.

    Låt oss redan från början slå fast att det inte är svenska kvinnors plötsliga lust till flera barn som ökar födelsetalen. Utrikesfödda kvinnor föder fler barn än svenska, och flest barn föder dom kvinnor som kommer från länder med lågt eller medel-HDI. Detta är FN:s beteckning och betyder Human Development Index. Ju lägre talet är, desto mer underutvecklat anses landet vara. Till länder med medel-HDI räknas bl a. Irak, bland länder med lågt HDI hittar vi Somalia och Afghanistan. Just det, dom tre största invandrargrupperna i Sverige sedan flera år tillbaka.

    För att citera rapporten ovan:

    Om man ser till hela gruppen utrikes födda så har de en högre fruktsamhet jämfört med svenskfödda. Den utrikes födda befolkningen i Sverige ökar och antas fortsätta öka. Det betyder att de utrikes födda kvinnornas barnafödande får en allt större inverkan på barnafödandet i riket som helhet.

    År 2007 födde svenska kvinnor i medeltal 1,82 barn per kvinna, utrikesfödda 2,21. I takt med att invandringen ökar följer naturligtivs födelsetalen med. Rapporten visar också att fruktsamhetstalen följer den övriga statistiken. Kommer du från Somalia, Afghanistan, Eritrea eller andra underutvecklade länder kommer du att föda fler barn än svenska kvinnor.

    Så vad består denna kommande ”babyboom” av då? Ja, läser man rapporten framstår det som närmast övertydligt att det inte är några svenska kvinnor som drar upp siffrorna, det är kvinnor från Irak, Somalia och Afghanistan som ser till så det föds fler ”svenskar”. Samtidigt kan man i SOU 2008:58 Betänkande av Utredningen om nyanländas arbetsmarknadsetablering läsa följande fakta (citerat från Merit Wagers blogg):

    Ca 50 % av alla som söker asyl under åren 2005 -  2010 beräknas alltså ha ingen eller låg utbildning. Om man tar in det och inse vad det innebär så är det skrämmande. 25 % beräknas ha gymnasieutbildning eller vara hantverkare eller ha erfarenhet av något annat praktiskt arbete. Betänk då att de som har erfarenhet av praktiskt arbete troligen inte har gymnasieutbildning, kanske inte någon annan teoretisk utbildning heller… Och möjligen har ca 25 % av de asylsökande universitetsutbildning eller annan högre utbildning som måste kompletteras här. Efter att de lärt sig svenska.

    Apropå det pågående folbolls-VM så sade sportkommentatorn Arne Hegerfors en gång ”Det ser mörkt ut på Kameruns avbytarbänk”. Jag skulle nog vilja hävda att det ser än mörkare ut på Sveriges ”avbytarbänk”…

    Gustaf Janson




    Ursprungsartikel
    Källa: Politiskt Inkorrekt (medlem)