Åsikterna uttryckta i denna samlingsblogg representerar varje enskild skribent,
och överensstämmer därmed ej nödvändigtvis med samtliga listade skribenter.

onsdag 30 juni 2010

Våldsam knivattack i Migrationsverkets lägenhet

TOULLUVARA. Paret låg och sov när en 28-årig man plötsligt trängde sig in i lägenheten och besinningslöst börja knivhugga och slå. Mannen lyckades, efter att ha mottagit tre knivhugg, fly ut genom ett fönster. Kvinnan blev dock kvar i lägenheten och utsattes för ytterligare misshandel.

Det var den 1 maj som den 28-årige mannen, med ett ilagakraftvunnet avvisningsbeslut, oprovocerat misshandlade paret i Migrationsverkets lägenhet i Toulluvara, Kiruna. Den misshandlade mannen uppgav för tingsrätten att han var övertygad om att gärningsmannen var ute efter att döda honom.

Kvinnan, som blev kvar i lägenheten när mannen flydde, blev utsatt för en grov missahndel.

…enligt läkarutlåtandet har hon utsatts för upprepat, trubbigt våld mot huvudet och hon har fått flera hjärnblödningar, sade kammaråklagare Ulrika Schönbeck som rubricerade våldet mot kvinnan som grov misshandel och knivattacken mot mannen som försök till dråp.

Gärningsmannen, som vid rättegången gav ett förvirrat intryck, nekar till att ha begått gärningarna och hävdar att han inte kan minnas något på grund av att han två gånger fängslats och torterats i sitt hemland.

Norrbottenskuriren




Ursprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt (medlem)

Inga kommentarer: