Åsikterna uttryckta i denna samlingsblogg representerar varje enskild skribent,
och överensstämmer därmed ej nödvändigtvis med samtliga listade skribenter.

måndag 20 september 2010

Valstrategi vinklingen som gammelmedia lyckats missa

INSÄNDARE Många tidningar skriver idag om de Rödgrönas och Alliansens ”slutliga valspurter”. Sammanfattningsvis går de ut på följande: Mona Sahlin försöker desperat basunera ut handplockade specialfall, extrema överdrifter och i huvudsak rena lögner om Alliansens (egentligen väldigt marginella) ändringar av sjukförsäkringen under den gångna mandatperioden, och i samband med detta även passa på att rakt ut ljuga om att ”många människor har kontaktat henne och undrat hur det kan ändra sina röster som de tidigare har lagt på Alliansen”. Yeah right…

Fredrik Reinfeld åker istället runt i regeringsplanet och tittar med så allvarlig blick in i så många TV-kameror som möjligt, samtidigt som han säger att ”Det är väldigt viktigt för Sverige att vi får en stabil regering där Alliansen är i majoritet”, och att därför alla röster på Alliansen är hemskt viktiga.

Det implicita hotet ifall en majoritetsregering för Alliansen uteblir (d.v.s. om Alliansen fortfarande blir störst, men ändå inte får fler än 50% av rösterna) är att Miljöpartiet med största sannolikhet bjuds in att regera tillsammans med Alliansen. Detta kommer självklart betyda att ett parti som i de flesta frågor har en minst lika vänsterextrem politik som Lars Ohlys Vänsterparti kommer bli ”vågmästare” i Sverige under de kommande fyra åren.

Vi har tidigare fått beskåda hur detta gick, när Miljöpartiet exempelvis under 2005 utpressade den dåvarande vänsterregeringen(!) genom att vägra rösta för deras budgetförslag om de inte samtidigt fick igenom sitt fullständigt orelaterade och vänsterextrema förslag om en total flyktingamnesti i Sverige, d.v.s. att alla gömda illegala flyktingar i ett slag skulle få giltiga medborgarskap. Och inte nog med att de försökte, de lyckades också!

Om Miljöpartiet kan ställa till med denna typ av problem genom att utpressa en vänsterregering till en mer vänsterextrem och världsfrånvänd politik än vad de redan har, vad tror ni då att de kommer göra i samarbetet med Alliansen?

När det så gäller valstrategi inför det stundande valet så finns det dock en sak som vi alla kan göra för att stoppa detta hemska scenario, nämligen att rösta på Sverigedemokraterna, så att de blir STÖRRE än Miljöpartiet! Även om Alliansregeringen i fallet av samarbete med MP på ett högst demokratiföraktande sätt har minskat SD:s potentiella vågmästarinflytande, genom att gå ihop med ett parti som är deras raka motsats, så kommer SD då fortfarande kunna neutralisera alla sådana typer av utpressningsförsök från Miljöpartiet mot Allianspartierna.

Detta trots att SD själva då inte får något direkt vågmästarinflytande på regeringen så länge som denna är internt överens, men med tanke på att MP i de flesta frågor har en rakt motsatt åsikt till Alliansregeringen kommer detta dock lyckligtvis inte behöva vara särskilt ofta över huvud taget, och därmed kan SD ändå få en ”vågmästarliknande” roll så länge som de bara är större än Miljöpartiet, och därmed rädda Sverige från flertalet fullständiga katastrofer som exempelvis flyktingamnestier, sänkta straff för våldtäktsmän och våldsbrottslingar, eller andra dylika frågor som Miljöpartiet brinner för och vanligtvis går över lik för att få igenom.

Det bästa av allt är att detta ABSOLUT INTE är någon omöjlighet på något sätt! SD var redan större än Miljöpartiet i t.ex. Synovates senaste väljarundersökning, så om vi alla bara hjälps åt att vidhålla detta tryck, och samtidigt sprider vidare denna mediamörkade sanning om SD:s viktiga roll under den kommande mandatperioden, så har vi tillsammans lyckats rädda Sverige från otaliga katastrofer!

Så kom ihåg att alla röster räknas! Sprid denna information och rösta för Sveriges framtid – SD 2010!

Jonas Karlsson – Nätverk mot politisk korrekthet

PrintFriendly Share/BookmarkUrsprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt (medlem)

Inga kommentarer: