Åsikterna uttryckta i denna samlingsblogg representerar varje enskild skribent,
och överensstämmer därmed ej nödvändigtvis med samtliga listade skribenter.

lördag 25 september 2010

Svenskarna måste blandas bort eftersom Henrik Schyffert suger

Henrik Schyffert är inte bra på någonting. Han är en värdelös parasit – ytlig, egoistisk, fåfäng och dum i huvudet. Därför måste svenskarna blandas ut med människor från Tredje världen. Det skriver Henrik Schyffert i en artikel i Aftonbladet idag.

Artikeln tar Aftonbladets redan imbecilla kampanj mot Sverigedemokraterna ("Vi gillar olika!") – som hundratusentals auktoritetstrogna och jagsvaga svenskar redan uppges "stödja" – till nya höjder av absurditet.

På Fria Tider publicerade vi häromdagen en "dödsannons över PK-media". Men PK-media är i själva verket inte bara "alive and kicking" – de senaste dagarna har de släppt alla hämningar. Det bör nu stå klart för var tänkande svensk att tidningarna just nu gör gemensam sak och mobiliserar all sin oerhörda opinionsbildande makt för att tillintetgöra ett demokratiskt valt parti.

Till skillnad från Sverigedemokraterna är emellertid mediekomplexets maktställning inte sanktionerad av det svenska folket. Vi kan inte "rösta bort" alla dessa lydiga små murvlar som springer omkring på kvällstidningsredaktionerna och startar "kampanjer", som skriver lögnaktiga artiklar om Sverigedemokraterna, som försöker provocera dess kandidater till att begå brott, som tävlar om vem som kan komma på det listigaste förslaget för att förhindra partiet från att få inflytande i riksdagen.

Deras hetsande har redan gett resultat. Efter den av Bonnier iscensatta demonstrationen på Sergels torg kvällen efter valet, smög sig ett gäng som förmodligen deltagit i manifestationen iväg till Södermalm och anföll och knivskar en man som de trodde var sverigedemokrat. Igår kväll knivskars en annan man (som verkligen var sverigedemokrat) av ett annat "gäng" i invandrartäta Hjällbo.

De rikstäckande tidningarna verkar inte ha omnämnt händelsen i minsta notis. Vågar man hoppas att det har med skuldmedvetenhet att göra? Vi vet ju precis vilka det är som är ansvariga för den avhumanisering av sverigedemokrater som får dessa hormonstinna gäng att rättfärdiga sina våldsattacker.

Förmodligen inte, va?

Och nej, Henrik Schyffert, din narcissistiska analys av ditt eget psyke må vara med verkligheten överensstämmande, men du är inte representativ för den svenska mannen. De egenskaper du radar upp utmärker inte de generationer av strävsamma svenskar som byggt upp denna civilisation som nu befinner sig i akut kris. De utmärker en degenererad modern avart av den svenska mannen. En avart som det förvisso gäller att omforma – men inte med hjälp av demografisk krigföring och kolonisering.

DANIEL SÖDERBERGUrsprungsartikel
Källa: Fria Tider (importerat inlägg)

Inga kommentarer: