Åsikterna uttryckta i denna samlingsblogg representerar varje enskild skribent,
och överensstämmer därmed ej nödvändigtvis med samtliga listade skribenter.

lördag 25 september 2010

Ett historiskt val extremistmuslim i riksdagen

ISLAMISERING Ett för Sverige historiskt val ser nu ut att änligen ha fått den efterlängtade upplösning alla vi sverigedemokratiska röstare hade önskat oss. För första gången någonsin tar vi förhoppningsvis ett steg mot en normalisering av världens mest extrema invandringspolitik så den framledes kan både diskuteras och exekveras på en nivå som ligger mer i linje med hur övriga EU arbetar med den alltmer påträngande problematiken.

De mest påtagliga förändringarna vid detta val och som då kan anses vara historiska är:

  • En borgerlig regering som sitter två mandatperioder i följd
  • Sossarnas sämsta val på nästan 100 år
  • Ett invandringskritiskt parti in i riksdagen

Men en annan viktig och för Sverige utomordentligt illavarslande händelse ägde rum, nämligen den att svenska riksdagen fick sin första uttalat extremmuslimska ledamot invald. Moderaten och Göteborgs-
politikern Abdirisak Waberi, känd för sina minst sagt extrema åsikter om hur det islamska samhället också skall bli det svenska, kommer nu under fyra år representera Alliansens största parti.

Waberi gjorde sig först känd för den större publken när han i Evin Rubars SVT-dokumentär ”Slaget om muslimerna” uttalade en del anmärkningsvärda åsikter om hur kvinnan skulle behandlas. Toppmoderaten och kommunstyrelsens vice ordförande Jan Hallberg tycker dessutom att Waberi är en ”hedersman”.

Abdirisak Waberis senaste utspel är det där han kallar väljare som röstat på Sverigedemokraterna för ”nazister” och ”rasister”. Dessutom ådagalägger han en tämligen avgrundsdjup okunnighet vad gäller demokratibegreppet. Vi får hoppas att Waberi inte ges möjlighet att påverka riksdagspolitiken i någon som helst omfattning.

Gustaf Janson

PrintFriendly Share/BookmarkUrsprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt (medlem)

Inga kommentarer: