Åsikterna uttryckta i denna samlingsblogg representerar varje enskild skribent,
och överensstämmer därmed ej nödvändigtvis med samtliga listade skribenter.

onsdag 22 september 2010

SD kan tacka Reinfeldt, Sahlin och resten av PK-ledarna för riksdagsmandatenKlicka på bilderna så blir de större
Sovande partiledare som har arbetat för en sanslös och helt kravlös migrationspolitik.

Alla svenska väljare accepterar inte att flyktingar ställs i gräddfil befriade från kravet på att lära sig svenska och befriade från kravet att stå till arbetsmarknadens förfogande på exakt samma villkor som alla andra i Sverige.

Det är högst sannolikt att Sveriges ledande politiker nu måste ansluta sig till en kritisk omvärdering av den idiotiska politik som har skapat muslimghetton i alla svenska storstäder.

Det är fullständigt vansinne att bevilja svenskt medborgarskap till flyktingar som inte ens anstränger sig för att kunna kommunicera på sitt nya hemlands språk.

Inte ens permanent uppehållstillstånd ska ges till människor som inte vill integreras i Sverige.

Det stenkastande slöddret nöjer sig inte med att störa politiska möten med fysiskt våld. Nu saboterar de dessutom ett riksdagspartis it-kommunikation och hackar registerhemligheter.
SvD
SvT

Detta verkar dock inte uppröra SSU, grön ungdom och Ung Vänster vilket jag naturligtvis förstår.


De svenska finansmupparna är närmast chockade över att den svenska kronan inte sjönk efter valresultatet, men de är å andra sidan samma dårfinkar som för några år sedan applåderade de starka ekonomierna i baltstaterna, på Irland och på Island.

De förstod inte att kreditfinansierad expansion alltid havererar förr eller senare och de förstår inte att Sverige nu betraktas som ett normalt land med en begynnande normal kritisk inställning till obegränsad massinvandring.
SvD

Själv är jag Centerextremist

Ursprungsartikel
Källa: Germunds Blog (medlem)

Inga kommentarer: