Åsikterna uttryckta i denna samlingsblogg representerar varje enskild skribent,
och överensstämmer därmed ej nödvändigtvis med samtliga listade skribenter.

måndag 20 september 2010

Rättsläkare mot SD deltar i valrörelsen

Nästan alla yrkesgrupper har nu sålt sin yrkesheder i hetsjakten på Sverigedemokraterna.

Jag berättade i ett tidigare inlägg hur partiankytna bankekonomer fabulerade friskt om hur räntorna skulle stiga, kronan och börskurserna rasa om SD kom in i riksdagen och ev. fick en vågmästarroll. Deras fantasifoster motsades av artiklar i samma nr av Dagens Industri (se tidigare inlägg).

Nu deltar även rättsläkare i valrörelsen när de (dagen före valdagen) går ut och offentligt påstår att överfallet på Sverigedemokraten David von Arnold Anton är påhittat -att han skulle ha skurit sig själ i ansiktet bara för att få uppmärksamhet. Ungefär som att kvinnor skulle våldta sig själva för att bli bekräftade och uppmärksammade.

Vare sig David von Arnold Anton blivit överfallen, eller (rent hypotetiskt) hade skurit sig i ansiktet, så är läkarna bundna av läkarsekretessen.
De får således under inga omständigheter hänga ut sina patienter.
Varför de, i likhet med bankekonomerna, sätter sin yrkesheder och yrkesetik på spel under en pågående valrörelse tyder på att korruptionen i det svenska samhället har gått djupare än vi kan föreställa oss. Rättsläkarnas politiska/ekonomiska kopplingar till politiska partier borde därför kollas upp närmare.

//Elfyma +
Ursprungsartikel
Källa: Varjager's Weblog (medlem)

Inga kommentarer: