Åsikterna uttryckta i denna samlingsblogg representerar varje enskild skribent,
och överensstämmer därmed ej nödvändigtvis med samtliga listade skribenter.

måndag 20 september 2010

Underläkarens politiska kupp!

En underläkare skriver att David von Arnold sannnolikt skar sig själva. Skälet skulle vara vinklingen på kniven och snittets djup. Vore intressant att få veta fler detaljer. Jag har själv läkarutbildning. Alla läkare har genomgått en kortare kurs i rättsmedicin. Men en specialist har dessutom minst 5  års utbildning och erfarenhet inom rättsmedicin, efter avslutad läkarexamen.

Rättsintyget är utfärdat av en underläkare, dvs inte en rättsmedicinare En underläkare har inte ens påbörjat utbildning till rättsmedicinare! Den som påbörjat specialistutbildning tituleras ST-läkare (Specialist-Tjänstgöring)! 

 Underläkaren saknade erforderlig kompetens Han kan dock utfärda intyg, men är ingen rättsmedicinare! Jag vill bara att sanningen kommer fram, men då krävs en professionell undersökning av en utbildad rättsmedicinare, inte en underläkare! Du kan jobba som underläkare utan att ens vara klar läkare!

Jag tvivlar mycket starkt på att en rättsläkare kan dra så pass säkra slutsatser på dessa grunder. Två män som tränger sig in i en lägenhet, knivhotar och skär sitt offer. Vilka spår skall det lämna i lägenheten, en torr dag i Malmö? Förövarna kan förväntas har vidrört offret och dörrhandtaget när de lämnar lägenheten. Men annars inget såvitt jag förstår. Och fingeravtryck lär inte fastna på Davids kläder eller kropp. Och i sitt chockade tillstånd kan David mycket väl själv ha rört dörrhandtaget så att deras avtryck försvann.

Djupet är knappast något belägg för att ingen utomstående gjorde det!  Och vinklingen, det resonemanget skulle jag vilja ta del av!

En läkare som ogillar Sverigedemokraterna kan tycka sig göra en god gärning. Jag tror inte på att en läkare kan ge ett så tvärsäkert utlåtande enbart på dess grunder! Jag tror att läkarens motiv är politiska, en chans att svärta ner SD en dag före valet!

Jag vill se rättsintyget! Jag hävdar bestämt att det är ytterst osannolikt att en rättsläkare kan hävda att det är självförvållat med en så pass hög grad av säkerhet (9 av 10). Detta gör intyget mycket suspekt!

Jag tror inte rättsintyget är professionellt skrivet, om det nu ens återgivits korrekt av tidningarna!

Och använd ditt sunda förnuft! Vem skulle rista in ett hakkors på sin egen panna, med ärr för resten av livet? Ett ställe som aldrig kan döljas! Vore intressant att undersöka läkarens politiska kopplingar och sympatier!

Här har ni en mall för rättsintyg

(sannolikhetsskala sist i fotnoten är 5-gradig, inte 10-gradig som tidningarna påstår!)

http://www.rmv.se/fileadmin/RMVFiles/pdf/rattsintyg/kroppsundersokning_mall.pdf

SDS

Läkare: von Arnold skar sig själv  Så har SD använt von Arnold-attacken  Många tror att Skånepartiet är ett muslimskt parti  Sahlin: Det går att rösta igen Ännu ingen lösning för utförsäkrad Motståndarnas attacker hjälpte SD in i valrörelsen Sd:s hemsida
SVD
Läkare: Ristade själv in hakkors 11/9 Sverigedemokrat överfallen i bostad
DN
Ristade in hakkors i pannan.
AB
Ristade in hakkors i pannan – på sig själv  Läkare: Hakkors ristades in själv  Ohly fördömer SD-överfall  Ung sverigedemokrat fick hakkors inristat
EXP
http://www.expressen.se/nyheter/val2010/1.2140768/politiker-misstanks-ljuga-om-overfall  http://www.expressen.se/nyheter/val2010/1.2140687/sd-misslyckades-med-kupp   http://www.expressen.se/nyheter/val2010/1.2140639/sverigedemokraternas-hemsida-hackad-igen    
http://www.expressen.se/nyheter/val2010/1.2140338/jimmie-akessons-pressas-efter-expressens-granskningar

Filed under: islam

Ursprungsartikel
Källa: Klartexten! (importerat inlägg)

Inga kommentarer: