Åsikterna uttryckta i denna samlingsblogg representerar varje enskild skribent,
och överensstämmer därmed ej nödvändigtvis med samtliga listade skribenter.

söndag 8 augusti 2010

Ska vi ta reda på vilka som begår våldtäkterna?

Om sanningen ska fram så skulle samtliga riksdagspartier förlora på att brottsligheten redovisades öppet.

Därför har regeringen anställt Klara Hradilova Selin på Brå. Hon försöker bortförklara vårt nära världsrekord i våldtäkter. Enligt hennes logik så har kanske våldtäkterna inte alls ökat, och vi ska inte se till de skyldigas nationalitet, bara till deras socioekonomiska situation.

Regeringens talesman på Brå tycker alltså att den statistiska brottskurvan som pekat rakt upp inte betyder någonting. Och hon tycker att om invandrare är skyldiga till 85 % av våldtäkterna som en statlig rapport säger så är det betydelselöst enligt Klara.

Jag tycker vi är färdiga med Klara, hon måste avskedas som den mest inkompetenta talesman alla kategorier.

Moderaternas enda förslag var att skicka rosa kuvert till sexköpare, de insåg efter påstötningar att förslaget inte var bra.

Alliansen höjde straffet för mord, men det fungerar inte i verkligheten. En nyligen dömd irakier som krossade skallen och stampade ihjäl en flicka utvisades inte ens, han fick bara 3 års vård, vilket kanske betyder några månaders lek med playstation och facebook i en bekväm soffa. Beatrice är begravd som tusentals andra offer för invadrarvåldet.

Massor med folk vill ha Lex Emma P, en ny lag som gör utvisning av kriminella invandrare obligatorisk som i de flesta andra länder. Gruppen har över 10 000 medlemmar på facebook. Vad tycker ert favoritparti, föredrar de rosa kuvert?

SD verkar vara det enda parti som bryr sig om brottsligheten. Vi har 20 gånger fler våldtäkter än jämförbara länder, och troligen världsrekord i hur få som döms, bara 3 % döms. En statlig rapport avslöjar att invandrare ar skyldiga till 85 % av alla våldtäkter. Mot den bakgrunden är det ansvarslöst att inte ta itu med brottsligheten, att som de sju riksdagspartierna bara strunta i den. Ingen har gjort något, inget parti har ens debatterat brottsligheten som är ett av våra värsta problem.

Det ska bli lustigt att se de andra partieras rektion på att SD vill ta itu med brottsligheten, andra partier klagar ju på allt som SD säger och gör. Kommer de att hitta en vinkling att klaga på nu? dn svd


Ursprungsartikel
Källa: Two Invandrare (importerat inlägg)

Inga kommentarer: