Åsikterna uttryckta i denna samlingsblogg representerar varje enskild skribent,
och överensstämmer därmed ej nödvändigtvis med samtliga listade skribenter.

söndag 15 augusti 2010

SD ett självklart val för invandrare

DEBATT Sverigedemokraterna Oleg Datsishin fd Sovjetunionen, toppkandidat till Hallands landstingsfullmäktige och Jana Kominkova-Lund fd Tjeckoslovakien, toppkandidat till region 9, skriver i ett debattinlägg i Skånska Dagbladet att Sverigedemokraterna är ett självklart val för invandrare.

Vi är många invandrare som tänker rösta på Sverigedemokraterna (SD). Vi kommer dessutom att kandidera och efter valet representera partiet i kommun- och landstingsfullmäktige.

SD beskrivs ofta i svenska medier som ett främlingsfientligt parti. Journalisterna tror att deras uppgift är att få landets väljare, i synnerhet oss med invandrarbakgrund, att rösta på ”de rätta partierna” i september 2010. Men då måste vi få lov att meddela flera tråkiga nyheter till er som litar blint på medierna:

Sanningen är att vi anser att SD är ett parti för oss med invandrarbakgrund och det enda parti som tar demokratin på allvar. Skriverierna om främlingsfientlighet är nonsens. Rätten att kritisera svensk invandringspolitik, som i alla avseenden är extrem, kan inte stämplas som rasism och främlingsfientlighet. Vi tycker att det är skrämmande att se hur representanter för Sverigedemokraterna utesluts ur fackförbund, nekas praktikplatser och jobb, utsätts för allmän smutskastning i medierna, misshandlas och jagas ur landets skolor när de vill, precis som alla andra partier, framföra sina åsikter. Är det då konstigt att flera av våra medlemmar inte vågar ställa upp och kandidera för SD i valet?

Vi upplever att de etablerade partierna håller på att förvandla Sverige till en stat som liknar östeuropeisk diktatur med begränsad yttrandefrihet på rödgrönas eller alliansens villkor. Fråga oss, vi vet vad vi pratar om.

[..]

Vi har upplevt politiskt förtryck från statens sida tidigare och vi är oroliga för våra barns framtid samt yttrandefrihetens överlevnad i Sverige. Därför var engagemang i Sverigedemokraterna ett enkelt val för oss trots massiva smutskastningskampanjer från medier och meningsmotståndare.

Skånskan

PrintFriendly Share/Bookmark
Ursprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt (medlem)

Inga kommentarer: