Åsikterna uttryckta i denna samlingsblogg representerar varje enskild skribent,
och överensstämmer därmed ej nödvändigtvis med samtliga listade skribenter.

tisdag 10 augusti 2010

Problem i Ronneby ungdomsgäng terroriserar

BLEKINGE Den tidigare så idylliska gamla brunnsorten Ronneby i Blekinge oroas nu av en serie brotts- och våldsdåd som enligt uppgifter till Politiskt Inkorrekt kan kopplas direkt till det som i gammelmedias politiskt korrekt tvättade formulering kallas för ”ungdomsgäng”. Flera åldringsrån, vandalisering av Brunnsbadet med uppeldande av en igelkott som extra begivenhet samt nu en rå misshandel där en 45-årig man som försökte avbryta ett slagsmål grovt misshandlades av flera gärningsmän.

Den nu aktuella händelsen inträffade på anrika Ronneby Brunn där mannen skulle avstyra ett bråk, men själv blev nedslagen och sparkad i ansiktet och på kroppen. Misshandeln har utlöst en allmän oro i Ronneby.

Det var mycket folk och trångt på Brunnens terrass strax efter midnatt natten till lördagen. Folk stötte till varandra vilket urartade i flera fall av misshandel. När en man född 1983 blev nedslagen och illa sparkad i bröstkorg, ansikte och huvudet ville ett vittne till händelsen, mannen som är i 45-årsåldern, avstyra misshandeln.

Då gav sig gärningsmännen på honom istället. Han blev sparkad och slagen i ansiktet och kroppen med ett djupt jack över höger ögonbryn, flera sår och rejält svullen. Mannen ska också ha förlorat medvetandet. Mannen fick föras med ambulans till lasarettet i Karlskrona där han vårdades under helgen. Polisen ska under dagen försöka höra 45-åringen och andra som varit inblandade i de fyra fallen av misshandlar. Ännu har ingen gripits.

Enligt artikeln råder det efter händelsen stor oro och ilska i Ronneby. Folk är rädda för att gå ut på grund av ett ungdomsgäng som härjar.

I kommentarerna till artikeln är en överväldigande majoritet av inläggen helt på det klara över vilka som ingår i detta ”ungdomsgäng”. Formuleringar som ”alla vet vilka det är, varför gör inte polisen och politikerna något?” antyder att ansvariga myndigheter på grund av politisk korrekthet inte ingriper eftersom det rör sig om ett antal invandrarungdomar från södra Skåne som Ronneby kommun erbjudit sig att ”ta emot.”

PI rekommenderar att ni tar del av kommentarerna.

PrintFriendly Share/Bookmark
Ursprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt (medlem)

Inga kommentarer: