Åsikterna uttryckta i denna samlingsblogg representerar varje enskild skribent,
och överensstämmer därmed ej nödvändigtvis med samtliga listade skribenter.

tisdag 10 augusti 2010

Förbjud vänsterextremistiska Afa

KDU Den våldsvänsterfascistiska extremorganisationen Antifascistisk Aktion (AFA) har under en rad år, med riksdagspolitikers och gammelmedias tysta medgivande, trakasserat, hotat och misshandlat enskilda politiker i Sverige som inte delar deras extremkommunistiska åsikter. Detta har inte minst drabbat sverigedemokratiska politiker vid åtskilliga tillfällen. Samtidigt har regelmässiga mötesstörningar och upplopp vid exempelvis SD-sammankomster beskrivits som utfört av ”aktivister” riktat mot ”högerextrema” eller ”nazister”.

Undfallenheten mot AFA:s ligisthärjningar har hos gammelmedia och politiker varit omfattande och flera SD-politiker har tvingats avstå vidare politiska uppdrag på grund av rädsla och omtanke om sig själva och sin familj.

Men så inträffade händelsen där ett torgmöte arrangerat av Kristdemokraternas ungdomsförbund KDU attackerades av vad som uppgavs vara ”svartklädda ungdomar” och som Charlie Weimers, KDU:s ordförande, anser vara AFA:iter.

Och då minsann höjer en ordförande i ett av riksdagspartiernas ungdomsförbund rösten och kräver att AFA skall förbjudas! Efter att SD i åratal utsatts för liknande och även betydligt värre övergrepp från AFA utan att vare sig media eller riksdagspartierna använt ord som ”förbjudas” så sker detta i direkt anslutning till en händelse där KDU utsätts för trakasserier från kriminella våldsverkare.

Dubbelmoral och hyckleri är ord som i sammanhanget känns alltför milda för detta beteende…

Gustaf Janson

PrintFriendly Share/Bookmark
Ursprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt (medlem)

Inga kommentarer: