Åsikterna uttryckta i denna samlingsblogg representerar varje enskild skribent,
och överensstämmer därmed ej nödvändigtvis med samtliga listade skribenter.

måndag 9 augusti 2010

Muslimsk man våldtar kvinna och kräver äktenskap

TYSKLAND I det senaste numret av tyska veckomagasinet Stern berättas en häpnadsväckande historia.  En 33-årig turkisk änka blev uppvaktad av en 43-årig muslimsk turkisk man i den tyska staden Wuppertal. Hon gick ut på date med mannen vid två tillfällen, och redan vid den tredje träffen friade mannen. Kvinnan, som har ett barn från sitt tidigare äktenskap, tyckte att mannen gick alldeles för snabbt fram, och dessutom var hon inte så intresserad av honom.

Den nobbade muslimen blev rasande, och naturligtvis "vanärad". Han lyckades övertala kvinnan att träffa honom en fjärde gång, och körde helt sonika in på ett övergivet industriområde där han våldtog kvinnan.

Den svårt chockade kvinnan, med en bakgrund djupt rotad i hemlandets hederskultur, blev "övertalad" att gifta sig med mannen, nu när de ändå hade varit "intima" med varandra. "Bäst att smida medan järnet är varmt", ansåg 43-åringen, och redan dagen efter våldtäkten vigdes de inför en muslimsk vigselförrättare, en s.k. Hoca-Hanlar.

Det var först efter att kvinnan fick kontakt med en väninna som hon vågade polisanmäla mannen. I måndags dömdes mannen till sex års fängelse av Wuppertals tingsrätt.

PI är förundrat över varför inte Gudrun Schymans Feministiskt Initiativ och övriga feministiska organisationer ägnar mer tid åt att bekämpa den här typen av avarter istället för att hänge sig till publicitetsjakt och försenade majbrasor?

PrintFriendly Share/Bookmark
Ursprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt (medlem)

Inga kommentarer: