Åsikterna uttryckta i denna samlingsblogg representerar varje enskild skribent,
och överensstämmer därmed ej nödvändigtvis med samtliga listade skribenter.

fredag 27 augusti 2010

Moskéer tillåts ha böneutrop

ISLAMISERING I Danmark, det nordiska land som tydligast visat att man inte accepterar att landet islamiseras, har nu minst två moskéer i Köpenhamn och i Århus, redan innan byggnationen fått tillåtelse att låta böneutropare kalla till bön från minareterna fem gånger om dagen. Det är den danska Miljöstyrelsen som kört över den stora opinionen mot dessa böneutrop och hävdar att visst ”störande oväsen” måste man räkna med i religionsfrihetens namn. Vare sig Århus eller Köpenhamns kommuner kan enligt Miljöstyrelsen utfärda förbud mot böneutrop.

Protesterna är dock omfattande. I Ekstrabladets kommentarsfältet skriver man bland annat:

Nu har vi via Miljöstyrelsen fått infört ”oväsendeterror” i Danmark. Moskéerna får lov att kalla till bön fem gånger om dagen – hela veckan! För att vara politiskt korrekt inför en minoritet tillåter man uppenbarligen att en majoritet av den danska befolkningen terroriseras.

Även undringar över hur Miljöstyrelsen kan ge tillstånd till detta framförs.

Varför och av vem har det bestämts att Danmark, ett kristet land, skall behöva leva under muslimska förhållanden? Och hur har Miljöstyrelsen helt plötsligt blivit överdomare i Danmark?

Ekstrabladet

PrintFriendly Share/Bookmark
Ursprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt (medlem)

Inga kommentarer: