Åsikterna uttryckta i denna samlingsblogg representerar varje enskild skribent,
och överensstämmer därmed ej nödvändigtvis med samtliga listade skribenter.

onsdag 4 augusti 2010

Malmös iranska socialdemokrater i infekterad fejd

IRAN/MALMÖ. Med bara några månader kvar innan valet den 19 september 2010 har socialdemokraterna i Malmö hamnat i en djup kris. Det pågår en infekterad och ful fejd mellan iranska socialdemokrater i staden. Politiskt Inkorrekt kan här exklusivt avslöja historien.

På den ena sidan har vi den kriminellt belastade Karim Mosavi som sitter i skattenämnden och mannen bakom honom, islamistkramaren Sten Svensson, dinosaurien inom Socialdemokraterna i Malmö. Mosavi är även far till den  mördade Navid Mosavi som sköts på öppen gata på Lantmannagatan i Malmö den 1 februari 2008.
På den andra sidan har vi Tahmoures Yassami, ersättare i habiliterings- och hjälpmedelsnämnden, nämndeman vid Malmö tingsrätt samt ledamot i landstinget i Skåne. Yassami är också kanslichef för den stora "Iransk-svenska föreningen i Malmö".

Det har blåst hårda vindar kring denna förening och dess sätt att hantera bidrag. Läs mer här, här och här. Även Karim Mosavis förening, "Iranska föreningen i Malmö", har varit i blåsväder tidigare.

Kriget mellan Mosavi och Tahmoures har pågått i åratal sedan Mosavi startat sitt närradioprogram via Malmökanalen. Ansvarig utgivare för närradion är dock Karim Mosavis brottsbelastade son, Omid Mosavi. I närradion för Karim Mosavi ett korståg inte bara mot Tahmoures utan även mot ett stort antal iranier, varav flera stycken av dom är aktiva i Socialdemokraterna.

Även svenska socialdemokrater har attackerats i Mosavis närradio. Att ett 30-tal anmälningar mot närradion kommit in till polisen, justitiekanslern, fritidsförvaltningen, Malmökanalen samt Granskningsnämnden för Radio och TV visar på stora problem.

Politiskt Inkorrekt har haft den stora glädjen att få delar av Mosavis radioprogram översatt från iranska till svenska. I ett närradioprogram från den 25 april går Mosavi till hård attack mot Tahmoures och påpekar att han hoppas träffa på Tahmoures någon dag så att han kan ge Tahmoures en "puss" och "krama" honom. Undertoner av hot?

Därefter meddelar Mosavi klart och tydligt att Tahmoures är en tjuv och sysslar med bedrägeri. Att Tahmoures har stor mage, inte går normalt m.m. är annat hån som man kan höra i Mosavis närradio. Men som sagt, även andra socialdemokrater har drabbats.

Mosavi har i sina program bland annat  sagt att både Nima Gholam Ali Pour, ersättare i Fosie stadsdelsnämnd samt Nahid Biglari, ledamot i stadsdelsfullmäktige Limhamn/Bunkeflo jobbar för den islamiska republiken av Iran. Något som han också säger om Tahmoures Yassami och alla andra iranier som han attackerar.

Intressant var det den 16 maj 2010 när Mosavi i sin närradio påpekar att Tahmoures fått sparken från Socialdemokraterna. Lite konstigt med tanke på att sossarna förnekar detta och Tahmoures finns på deras lista för landstingsfullmäktige i Skåne. Tahmoures och de andra iranierna inom Socialdemokraterna har valt att helt och hållet ignorera Karim Mosavi och hans konstanta hot och attack mot deras person via sin närradio.

Mosavi fortsätter dock och som nämns ovan har även svenskar blivit utsatta för Mosavis ”krig” som socialdemokrat mot andra socialdemokrater. En av de svenskar som blivit påhoppad i Mosavis närradio är Mathias Persson, som idag jobbar i riksdagen. Även präster aktiva i Malmö har blivit utsatta för Mosavis verbala spottloskor.

Det är mycket intressant att Socialdemokraterna har Karim Mosavi – som förekommer under flera avsnitt i belastningsregistret – i en nämnd. Enligt uppgifter till PI diskuterar dock Socialdemokraterna om möjligheterna att utesluta Karim Mosavi från partiet på grund av den kriminalitet som han och hans familj bedriver, samt de omfattande attacker mot andra iranier han gör sig skyldig till i sin närradio.

Om kriget mellan iranska socialdemokrater påverkar valet i Malmö återstår att se. Hur än utfallet blir är det mycket intressant att se svenska skattepengar gå till föreningar som sysslar med fusk och till närradioprogram som sysslar med omfattande grovt förtal, förolämpning och hot.

Intressant info:

Karim Mosavi. Far. Förekommer under 8 avsnitt i belastningsregistret, 7 avsnitt för trafikförseelser samt 1 avsnitt för narkotikasmuggling 1 pdf 2 pdf

Omid Mosavi. Äldsta sonen. Flyttade till Stockholm och bor numera där efter ett stort slagsmål med Zijad Zverotic där Omid Mosavi skadades så svårt att han fick föras till sjukhus. Ärendet togs upp i ett mål som handlade om ett stort kortskimningshärva där både Omid Mosavi och Zijad Zverotic förekommer.

Omid Mosavi förekommer i belastningsregistret under 3 avsnitt. Tidigare har han blivit dömd för hot mot tjänsteman, olovlig körning, våldsamt motstånd samt misshandel. Under april månad åtalades han vid Stockholms tingsrätt för föregivande av allmän ställning, men åtalet ogillades. Den 10 juni 2010 var det huvudförhandlingar där han stod åtalad för fyra fall av grovt olovlig körning och ett fall av olovlig körning.

Han dömdes till dagsböter. Han stod även i samma mål åtalad för ett fall av grovt misshandel som enligt information från Malmö tingsrätt av oklara anledningar blivit nedlagt. Märk att Omid Mosavi fortfarande är iransk medborgare. Omid Mosavi (21) zipfil

Navid Mosavi. Mellansonen. Mördad på Lantmannagatan i Malmö den 1 februari 2008. Förekommer under flera avsnitt i belastningsregistret. Efter hans död sade hans
far, Karim Mosavi, till Kvällsposten att hans son endast suttit i fängelse en kortare tid för olovlig körning. Detta stämmer inte. I två domar från 2003 och 2005 dömdes han till totalt 14 månaders fängelse. Navid pdf

Farid Mosavi. Yngsta sonen. Finns i belastningsregistret under ett avsnitt, och detta för misshandel av sin avlidna brors flickvän. Farid Mosavi pdfUrsprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt (medlem)

Inga kommentarer: