Åsikterna uttryckta i denna samlingsblogg representerar varje enskild skribent,
och överensstämmer därmed ej nödvändigtvis med samtliga listade skribenter.

söndag 11 april 2010

Gravid kvinna sparkades i magen på Sydpoolen

SÖDERTÄLJE. Det mångkulturella badhuset Sydpoolen undviks generellt sett av Södertäljes svenska minoritet. Men när en 20-årig svensk tjej igår vågade sig ned till det ökända badhuset, trots att hon var gravid, fick hon snabbt lära sig varför. På Sydpoolen överfölls hon av två 13-åriga invandrarkillar som trots att hon upprepade att hon var gravid utdelade flera sparkar i magen.

Misshandeln ägde rum på Sydpoolen på fredagseftermiddagen. Enligt uppgift till polisen ska de två 13-åriga killarna ha blivit osams med kvinnan om en flytmadrass och därför började de sparka henne i magen. Invandrarpojkarna sprang därefter i kapp 20-åringen och sparkade henne åter i magen.

På grund av gärningsmännens ålder har polisen överlämnat ärendet till socialtjänsten, skriver LT som dock inte talar om vilken etnicitet offer och förövare hade. Det gör däremot Sydpoolen när Fria Tider ringer upp.

- Det var ju såklart invandrarungdomar från Mellanöstern.

Tjejen då?

- Svensk såklart.

Det är andra gången på kort tid som invandrare överfaller gravida kvinnor ur lokalbefolkningen. Igår rapporterade Fria Tider om hur ett ensamkommande flyktingbarn rånade en höggravid kvinna (9:e månaden) i Gladsax, och därefter sparkade henne flera gånger hårt i magen.

AD



Ursprungsartikel
Källa: Fria Tider (importerat inlägg)

Inga kommentarer: