Åsikterna uttryckta i denna samlingsblogg representerar varje enskild skribent,
och överensstämmer därmed ej nödvändigtvis med samtliga listade skribenter.

lördag 3 april 2010

Framtiden är här

Jag trodde jag läste fel när jag i DN läste rubriken " Två personer skottskadade efter trafikolycka", inte blir man skottskadad för att man hamnat i en trafikolycka? Men tiderna förändras och politikernas mångkulturella samhälle är här med allt vad det innebär. Det kan innebära att människor faktiskt blir skottskadade efter en bilolycka t.ex. Så här står det i DN.
Enligt vad polisen uppger kolliderade två fordon vid en trafikplats i norrgående fil på motorvägen, nära bron över Fittjaviken i Vårby, strax efter klockan 20. Fem eller sex personer hamnade då i bråk, troligen om skuldfrågan.

Vi behöver inte spekulera i gärningsmännens/olycksoffrens etnicitet som i fallet när två pensionärer blev nedslagna vid en parkeringsplats i Landskrona, det skulle vara att gå till överdrift i petighet. Vi vet att det inte är någon vit medelålders representant för förtryckarsamhället som dragit pistol för en smärre buckla på bilen. I stället så ser vi nu effekterna av det nya samhälle som våra politiker så ihärdigt snickrat på, skymta fram. Så här står det i SvD.
Fem, sex personer ska ha varit inblandade i incidenten, inklusive de två skottskadade, uppger polisen. Vittnen finns till händelsen och enligt polisen har man spår som pekar i en viss riktning.
– Vi kommer att lösa det här med största sannolikhet, utan problem. Mer kan jag inte säga av hänsyn till utredningen, säger Mikael Eriksson, vakthavande befäl på länskommunikationscentralen

De spår som pekar i en viss riktning är med största sannolikhet framväxandet av det mångkulturella samhället. Vi kommer med största sannolikhet inte lösa detta utan stora problem, där har vakthavande befäl helt fel. Ett litet steg kan vi dock taga vid valet i september nu i år. Självklart kan Mikael Eriksson inte säga mer just nu, säger han något politiskt inkorrekt är hans karriär förstörd. Till slut vill jag påpeka att jag är kunnig i frågan om vem som mördade Engla i Hedemora, men det har liksom inget med detta att göra.

Länk SvD

Länk DN


Ursprungsartikel
Källa: Robsten blog (medlem)

Inga kommentarer: