Åsikterna uttryckta i denna samlingsblogg representerar varje enskild skribent,
och överensstämmer därmed ej nödvändigtvis med samtliga listade skribenter.

söndag 24 januari 2010

Mordet på Mohaned Ali i Södertälje: misstänkt omhäktad


Grovt kriminella Mohaned Ali, född 1984-11-01, kallad K-Sigge (från Gottsunda, Uppsala) sköts till döds på nära håll inför en massa vittnen av en maskerad man i en så kallad föreningslokal (eg. svartklubb) i Ronna natten till den 23 december. Mohaned var medlem i X-team (Bandidos) och livvakt åt den lokale ledaren för X-Team enligt uppgift. Av allt att döma ska skottloss-ningen vara en uppgörelse inom den kriminella världen. Den misstänkte skytten tillhör det grovt kriminella så kallade ”syrianska brödraskapet” i Södertälje

I fredags omhäktades

  • Abraham Aho, född 1991-08-21, misstänkt på sannolika skäl för mord.

Södertälje tingsrätt motiverade häktningen med att Abraham Aho alltjämt är på sannolika skäl misstänkt för mord. Häktnings-förhandlingen, som hölls bakom stängda dörrar, genomfördes med videolänk från häktet, där Abraham Aho och hans avdokat Johan Eriksson befann sig. Senast den 5 februari ska åtal vara väckt, men enligt kammaråklagare Bengt Mårtensson kan det mycket väl dra ut längre på tiden och krävas nya omhäktningar.

Södertälje tingsrätt, mål nr B 16304-09
PI - Mordet på Mohaned Ali i Södertälje
PI - Det kriminella Syrianska Brödraskapet

Ni som ämnar kommentera under denna post. Håll god ton annars åker ni ut. Vi har stängt för kommentering i posten om brödraskapet då syrianer och andra inte klarade av att vi skriver om dessa kriminella figurer och postade inlägg som var långt ifrån våra krav på uppförande och vettigt språkbruk.

Tagged: Abraham Aho, Mordet på Mohaned Ali i Södertälje, omhäktning


Ursprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt (medlem)

Inga kommentarer: