Åsikterna uttryckta i denna samlingsblogg representerar varje enskild skribent,
och överensstämmer därmed ej nödvändigtvis med samtliga listade skribenter.

fredag 30 oktober 2009

NORSK VERKLIGHET INTE RELEVANT I ÖSTRAN

De senaste dagarna har det funnits en och annan insändare i tidningarna som visat på en stor okunskap om Sverigedemokraterna när de kritiserat partiet eller Jimmie Åkessons debattartikel.

I förra veckan publicerade Östran en insändare från Alexander Louhich, där han anklagade Jimmie Åkesson för grova lögner om islam, muslimska terrororganisationer i Sverige och den överrepresentation som finns när det gäller våldtäkter.

Detta fick mig att skriva ett genmäle. Tyvärr vägrade Östran att publicera den del av mitt genmäle där jag refererade till den norska tidningen Dagbladets artikel om att samtliga 41 överfallsvåldtäkter begåtts av "icke-västliga" män. Text med fet stil var tydligen inte politiskt korrekt eller relevant enligt Ulf Carlsson på Östran. Snarare är det nog så att Ulf Carlsson vill hålla sina läsare okunnig om dessa skrämmande artikel från Osla.

Här kommer mitt genmäle som publicerades i dagens tidning.

I en insändare i Östran anklagar Alexander Louhich Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson för grova lögner utan att på något sätt styrka sina anklagelser. Om Alexander läst på innan han skrev sin insändare hade han nog varit lite mer försiktig i sina anklagelser.


Redan 2001 uttalade sig SÄPO på följande sätt i en artikel i SvD "Säpos terroristrotel såg under 1990-talet hur ett tiotal militanta muslimska rörelser - alla med stark koppling till internationell terrorism - etablerade sig i Sverige." En sak är helt säkert och det är att det inte har blivit färre med tanke på den utveckling som pågått sedan terrordåden mot World Trade Center 2001 och den massinvandring som pågått i decennier.


Att invandrare och muslimer är överrepresenterade när det gäller våldtäkter är ingen nyhet. I BRÅ:s rapporter om "Brott bland svenskar och invandrare" från 1996 och 2005 är invandrare kraftigt överrepresenterade i alla brottskategorier och med 4-5 ggr när det gäller våldtäkter. I rapporten från 1996 slås även fast att män från de muslimska länderna Algeriet, Marocko, Libyen, Tunisien och Irak är kraftigt överrepresenterade. I en artikel i den norska tidningen Dagbladet (15 april 2009) skriver man att samtliga 41 överfallsvåldtäkter som inträffat i Oslo under en 3-årsperiod begåtts av "icke-västliga invandrare". Detta är en bekräftelse på BRÅ:s statistik och även en mycket god grund för Jimmie Åkessons påståenden i debattartikeln .


Att använda argumentet att islam betyder fred på arabiska är absurt och är inget annat än tomma ord. Under den så kallade fredsdemonstrationen på Larmtorget i januari skanderade de muslimska deltagarna "No more peace with Israel" på en fredsdemonstration, vilket fick flera personer att lämna torget i protest. Ett litet exempel men ändå tankeväckande.


Alexander Louhich skriver att islam inte bara är en religion utan också en livsstil. Med det menar han antagligen att vi svenskar skall acceptera muslimernas krav på t.ex. särlagstiftning (sharialagar), könssegregerad simundervisning, omskärelse på skattebetalarnas bekostnad, halal slaktat kött och inga skolavslutningar i kyrkan.


Alexander Louhich har som avslutning i sin insändare till och med mage att komma med förtäckta hot, att om inte vi svenskar accepterar detta kommer "vi stå inför svåra tider". Jimmie Åkessons debattartikel är med andra ord mycket välbefogad.


Thoralf Alfsson

Sverigedemokraterna.



Ursprungsartikel
Källa: Thoralf Alfsson (importerat inlägg)

Inga kommentarer: