Åsikterna uttryckta i denna samlingsblogg representerar varje enskild skribent,
och överensstämmer därmed ej nödvändigtvis med samtliga listade skribenter.

fredag 13 mars 2009

När är det nog?

Ursprungsartikel:
http://everykindapeople.blogspot.com/2009/03/nar-ar-det-nog.html



Vid det här laget har vi alla sett många videos från det tillfälle när Malmö placerade sig på världskartan samt anledningen till att vi som bor utanför landets gränser numera undviker att tala om vilket land vi kommer ifrån.

Händelserna i Malmö är en sorglig men utmärkt illustration av hur den svenska regeringen smiter undan sina skyldigheter och hur de har svikit sitt "sociala kontrakt".
Genom att regeringen har insisterat på att ha monopol på användandet av våld, även när det gäller självförsvar, hindras invånarna effektivt när det gäller att försvara sig mot laglösa kriminella varelser.
Samtidigt åtalar man infödda svenskar för uppvigling och hat när de poängterar det uppenbara , dvs. att flertalet huliganer kommer från en grupp med viss religiös övertygelse.

Vid upploppet i Malmö fanns 1000 poliser på plats. Polismän som till största delen inte vidtog några åtgärder alls för att förhindra vandaliseringen eller arrestera marodörerna.

Drar mig till minnes en episod förra sommaren när en grupp brottslingar rånade ett par banker i norra Värmland. Polisen vägrade att ingripa eftersom tjuvar var tungt beväpnade och en väpnad konfrontation var "farlig". Tjuvarna körde från platsen och polisen följde inte ens efter. Undrar om dessa kriminella fortfarande är på fri fot?
Det inträffade strax efter en fällande dom i en stad i södra Sverige där brottet var "anstiftan av hat mot en minoritet" därför att man publicerat statistiska fakta som visade att muslimska albanska invandrare ägnade sig åt narkotikasmuggling.

Dessa är bara några exempel som visar att regeringen har underlåtit att uppfylla sina förpliktelser enligt ett rättvist och rimligt "socialt kontrakt".

Om regeringen, som skapats av samhället, inte gör som samhället önskar, är det samhällets plikt och ansvar att ändra denna regering.
"Social ingenjörskonst" så som det bedrivs i Sverige, är av ondo och strider mot rättvisa och moral bland ansvariga och produktiva människor.

Det är samhället som skapat regeringen och regeringen ska stå till vår tjänst , inte tvärtom.

*Jag vill även här understryka att polisen agerar på order uppifrån och att uppträdandet inte speglar attityden hos flertalet enskilda polismän.


Källa: Every Kinda People (gästinlägg)

Inga kommentarer: