Åsikterna uttryckta i denna samlingsblogg representerar varje enskild skribent,
och överensstämmer därmed ej nödvändigtvis med samtliga listade skribenter.

lördag 18 september 2010

Vidrig journalistik från desperata vänsterjournalister, där finns det ingen trovärdighet.


In i det sista vill skribenterna smutskasta SD och ljuga om dem.

Deras desperation tvingar fram lågvattenmärken.

Det sjukaste hittils skrevs av A C Marteus i Expressen. Hon tyckte att många SDare vill att fler kvinnor våldtas. Denna sjuka individ tillåts fortsätta på Expressen som om ingenting hänt.

Idag skriver Expressen om kändisarna som vädjar, "stå upp mot rasism." En missvisande rubrik eftersom de bara vill stoppa SD. Det är ett politiskt ställningtagande de gör men de bor visst inte i Sverige längre så de slipper se alla brinnande ghetton. Dessutom är de förmögna så de slipper betala slavskatt här hemma och på köpet lida av allt rasistikt hat riktat mot svenskarna. Det var Kluft, Börje Salming och Peter Forsberg som någon lurat att skiva det öppna brevet.

Vidare skriver Expressen om en "granskning" de gjort av SD. Det är givetvis ingen granskning, det är bara diverse lösa anklagelser som ingen kan ta på allvar, ungefär som de här,

Flera ekonomer kritiserar er ekonomiska politik.

och

..använder språkbruk som "judisk aktör" och för diskussioner om vilka svenska medborgare som ska deporteras. Är detta besvärande för Sverigedemokraterna?

Expressen hänvisar till ett annat partis hemsida och fråga SD om det är besvärande, ren idioti altså. Så desperata är tidningarna, de gräver fram korkade praktikanter verkar det som. De anställer vem som helst så länge de får fram fler SD hatande artiklar, paniken sätter in hos media.

De senaste dagarna har nästan samtliga statligt kontrollerade tidningar haft flera vinklade och lögnaktiga artiklar om SD.

Det pågår en hetskampanj utan like i media. Främst i media som stys av våra politiker via presstödet.

Främst i SVD hittar man två artiklar, de har rubrikerna "SD:s skamfilade rykte putsas" och "SD-ledningen har valt isolering."

Solklart skitprat av de samvetslösa lögnarna på SVD. SVD har "kartlagt" SDs toppar, de får det att låta som om det handlar om Crime Inc. ungefär. SVD hänvisar till kända SD hatare utan trovärdighet. Bla. den vänsterextrema gatuvåldsgruppen Expo/Afa och tredjehandsuppgifter som bara lyckas hitta vaga anklagelser om att deras bloggar kan ha innehållit rasistiskt ord, kanske ibland, kanske skrivna av besökare. De har kopierat SRs smutskastningsmetod från Kaliber. Använd SD hatande extremister och antyd att SD använde rasistiska ord. Anklagelser om SDs "retorik" och "rötter" antyder hemska saker, exakt samma ord används ofta. Det är deras sätta att misstänkliggöra obekväma personer.

Sådant skitprat fortsätter de med i sin desperation, man kan knappast vänta sig replik från de anklagade. Replik får man inte i diktaturer eller hos antidemokratiska extremister.

Aftonbladet har ingen artikel om SD på förstasidan online, det vill kanske tysta ned pratet om SD. Men det finns en bra artikel om extremistvåldet mot valmötena. "Ett slag mot demokratin" skriver ett par inbjudna bloggare.

En snabb titt visar att de verkar ha missat rikspolischefens utspel, han sade att "vi har misslyckats med skyddet för SD, vi ska bättra oss nu."

Det är nästan lytekomiksjukt av polisen att gå ut offentligt och säga att de ska bättra sig efter att alla valmöten avslutats for SDs del. Under de senaste dagarna saboterades de flesta SDs valmöten.

Reinfeldt sitter nog och småler åt det provokativa utspelet av polischefen.

Det är väldig nära följande exempel, om polisen rånat en bank och sedan säger att "vi borde inte ha gjort det, vi lovar att inte göra det i framtiden."

Är allt bra efter det, nej. Polischefen måste avskedas och undersökas så vi kan få reda på om någon politiker kontaktat honom eller om andra har påverkat polisen att hålla sig passiv. Det måste rimligvis någon ha gjort, det är mycket sannorlikt.

Trots allt det växer SD lavinartat. Det beror givetvis på att ingen tror det tidningarna skiver vilket är ett bra betyg åt den mer välinformerade allmänheten. Numera litar man mest på privata onlinekällor, privata nyhetssidor, utlandsmedia och bloggare. svd svd exp ab
Ursprungsartikel
Källa: Two Invandrare (importerat inlägg)

Inga kommentarer: