Åsikterna uttryckta i denna samlingsblogg representerar varje enskild skribent,
och överensstämmer därmed ej nödvändigtvis med samtliga listade skribenter.

onsdag 22 september 2010

Vänsterextremister använs som källla i media.

I medias fortsatta hatkampanj mot SD för att förtala deras medlemmar så drar sig inte media ens för att använda våldsvänstern i Expo/Afa/Antifa som nyhetskälla.

Expo och Afa grundades bla. av Tobias Hubinette, en dömd våldsbrottsling som vill se den "vita rasen gå under i blod och lidande". Han paranoida hat kan ha kommit från upplevelser i hans bakgrund som koreanskt adoptivbarn till Sverige. Han jämför internationella adoptioner med slavhandel där han pekar på orättvisan i att förflytta barn från helt främmande kulturer till andra. Han har sagt:
Låt den vita rasens västerland gå under i blod och lidande. Leve det mångkulturella, rasblandade och klasslösa ekologiska samhället! Leve anarkin!
  • Källa: Creol, nr. 1/1996.
  • Jag började helt enkelt attackera och mer eller mindre misshandla personer som betedde sig rasistiskt i min närhet. Det kunde röra sig om allt från fullfjädrade skinheads, till barn i skolåldern eller äldre herrar och damer.
    • Källa: Svartvitt, nr. 1/1996.

Efter att han dömdes för attacker så försvann han som offentlig represent för Expo och Afa och blev livstidsberoende av våra skattemedel. En liten "hämnd" på samhället. Han studerade och lever sedan dess på småjobb när han anlitas som "expert" av statlig media eller när han får jobb av vänsterkamrater i den kravlösa offentliga sektorn. Han ersattes senare av andra icke-dömda vänsterextremister i ett försök att framställa Expo som en vanlig vänstertidning utan band till farliga våldsgrupper.

Robert Aschberg, en känd figur från TV och kommunist och Daniel Poohl blev sedan talesmän. Expos koppling till Afa har inte försvunnit, de är intimt förknippade med varandra. Det har däremot försökt dölja det så gott det går, men hälsningar från och till Expo till systerorganisationerna Afa/Antifa finns kvar online.

Expos tidigare hat mot den vita rasen då Hubinette styrde verkar till stor del ha ersattas av hat mot kapitalismen. Expo arbete går nu ut på att med inbrott och tips från diverse extremistgrupper kartlägga alla som kan vara ett hot mot vänstern. Expo använder den insamlade informationen, ett blandat hopkok av sann, falsk, och missvisande information för att lämna ut privata personuppgifter till etablerade media så de som pekas ut ska förnedras i media och i vänstergrupperna ska kunna ses som legitima offer som kan angripas med våld, mordförsök, mordbrand mot hemmen osv.

Expo hade inte kunna ses som en vanlig "legitim" vänstertiding om de inte fått legitimitet i media som beskiver Expo som antirasistsik. Det är vänsterjournalister i media som gett Expo legitimitet trots Expos kopplingar till våldsvänstern. Expo får stora bidrag från den offentliga sektorn vilket beviljats av vänsterpolitiker som försöker skapa så många utomparlamentariska vänstergrupper som möjlig vilket hjälper dem i valtider. De använder våra skattemedel till det och de slipper exponeras i media eftersom de har sina kamrater vänsterjournalisterna som skyddar dem från offentlig insyn.

Just nu har en gammal lista där folk begärt information från SD hängts ut på nätet. Det är den typiska arbetsmetoden som Expo och Afa och deras vänner alltid ägnat sig åt. Deras hysteri måste ha blivit värre nu efter att SD hamnat i Riksdagen. svd

Ursprungsartikel
Källa: Two Invandrare (importerat inlägg)

Inga kommentarer: