Åsikterna uttryckta i denna samlingsblogg representerar varje enskild skribent,
och överensstämmer därmed ej nödvändigtvis med samtliga listade skribenter.

onsdag 22 september 2010

SVT2 Debatt 20.30: om det främlingsfientliga Sverige:

OBS! VÅR SERVER ÄR ÖVERBELASTAD PÅ GRUND AV MÅNGA LÄSARE. VI UPPDATERAR NÄR DET LUGNAT SIG. /REDAKTIONEN

DEBATT I kväll ska det pratas om varför Sverige blivit så ”främlingsfientligt”, vilket på PK-språk är en omskrivning för att SD kommit in i riksdagen.

SVT LIVE

Stöd från oväntat håll

Soran Ismail, komikern som fajtats med Erik Almqvist sista veckan, har skrivit en debattartikel där han tar ställning för alla SD:s väljare och mot alla attacker, i synnerhet är han emot den hackade listan. Han menar även att ilskan ska riktas mot de sju övriga partierna som inte velat ta debatten om den misslyckade integrationspolitiken.

Visa respekt för Sverigedemokraternas väljare Jag blir väldigt upprörd över att människor som visat intresse för SD hängs ut i en lista på internet. Vi lever i en demokrati där man ska få rösta på precis vem man vill. Sverigedemokraterna har fel, men vi måste respektera deras väljare. Jag läser om demonstrationer runtom i landet mot att SD har kommit in i riksdagen. De där demonstrationerna har säkerligen goda avsikter, nämligen att man inte vill se ett främlingsfientligt parti i sitt lands riksdag, men jag anser att man skulle rikta sitt missnöje lite annorlunda. Demonstrationerna borde istället riktas mot de andra sju riksdagspartierna. Det är nämligen deras, och deras fel enbart, att det har blivit såhär. Det är svenska medborgare som är missnöjda med integrationspolitiken. De är missnöjda med debatten kring den. De har upplevt ett problem, och de har upplevt hur det här problemet har ignorerats av de etablerade partierna. Då försvinner förtroendet för dem, och man ser sig om efter ett annat parti. De hittade Sverigedemokraterna.

Debattartikel nummer två

Häxjakten mot (SD) ett hot mot demokratin Medier och politiker måste sluta använda okvädningsord som rasister och nazister eftersom sådana utspel bara får motsatt effekt. Det skriver frilansjournaisten Andrias Isik.

PrintFriendly Share/BookmarkUrsprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt (medlem)

Inga kommentarer: