Åsikterna uttryckta i denna samlingsblogg representerar varje enskild skribent,
och överensstämmer därmed ej nödvändigtvis med samtliga listade skribenter.

lördag 11 september 2010

Upploppsstämning vid SD-möte i Malmö

VALET 2010 SD hade torgmöte idag på Gustav Adolfs torg men det blev allt annat än lugnt. Den maskerade våldsvänstern hade mött upp och attackerade med smällare, bengaliska eldar och ägg, både mot SD och mot polisen.

Tre sverigedemokrater försökte tala om brott och straff. Ironiskt nog begick folkmassan då en mängd brott. Våldsvänstern hade mött upp med några hundra stycken, siffran 500 nämns. Åtta polisbussar och Skånepolisens insatsstyrka piketen fanns på plats. Polisen varnade vid 14.30-tiden för att den tänkte utrymma torget om inte Sverigedemokraterna fick ha torgmöte i fred. Men våldsvänstern tog ingen notis om detta så kravallutrustad polis tömde torget. Man gick in med hästar, hundar och bilar för att skringra och tvingade ett antal ner på marken. Totalt har minst nio personer tagits omhand av polisen, sex för störande av allmän ordning och ytterligare tre misstänkta för försök till misshandel. En av dem hade riktat grön laser mot SD-folket.

SD avvecklade sitt strax före 15.30-tiden och fick poliseskort därifrån. I röran uppmanades övriga partiers valarbetare att gå in i sina stugor och låsa om sig.

Länkar

SDS
KvP
Skånskan

Tack för alla bilder. Vi har mer material, både foton och filmer som kommer upp. Bland annat på AFA:iter som hindrar poliser från att gripa äggkastande araber.

PrintFriendly Share/Bookmark
Ursprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt (medlem)

Inga kommentarer: