Åsikterna uttryckta i denna samlingsblogg representerar varje enskild skribent,
och överensstämmer därmed ej nödvändigtvis med samtliga listade skribenter.

onsdag 1 september 2010

Sverige en valfuskande bananrepublik!

Danmarks regeringspartier ”De konservative” och ”Fremskridtspartiet” anklagar nu Sverige för valcensur (valfusk)! Valfusk mot SD är vardagsmat för oss! Skulle sådant valfusk förekomma i en afrikansk bananrepublik skulle valobservatörerna omedelbart rapportera!

I Sverige anses det helt OK att utsätta politiska motståndare för valfusk! Man gör det under förevändningen att dom är ”rasister”. Man får utsätta ”rasister” för valfusk.

SD anser att massinvandringen skadar landet och att islam är en antidemokratisk och ojämlik politisk ideologi samt religion! All invandringskritik är per definition rasistisk enligt etablissemanget. Detsamma gäller all kritik mot islam. End of discussion! Man är överhuvudtaget inte intresserade av ifall SD:s kritik är befogad eller inte!

Ifall jag ansåg att det fanns fog för rastistanklagelserna så skulle jag själv omedelbart ta avstånd från SD!

Sanningen är förstås att ifall SD:s kritik mot massinvandringen och islam är befogad så är SD inte rasister! Av detta skäl vägrar SD:s politiska motståndare att debattera invandringen och islam, för slutsatsen skulle bli att SD inte är rasistisiskt! Etablissemangets enda hopp är att visa ”rasistkortet” och hoppas att väljarna är korkade nog att inte granska sakfrågorna objektivt! Så taktiken måste bli att vägra ta debatt med SD!

Tysta SD och ljug om dom! Det är taktiken i ett nötkskal!

Etablissemanget vägrar ta debatten och väljer att istället hantera sina politiska motståndare enligt Hitlers modell på 30-talet: misshandel, hot, mobbning, valfusk osv!

Kritik av invandringspolitiken och islam är alltid rasistisk och därmed får man utsätta SD för valfusk! Så går resonemanget!

Exempel på hur etablissemanget valfuskar och begränsar yttrandefriheten:

SD:s valarbetare hotas och misshandlas

 SD:s valsedlar göms undan av politiska motståndare (olagligt!)

SD får ej delta i partiledardebatten

SD får ej göra TV-reklam

Invandrarkritiska och islamkritisika kommentarer och bloggar censureras flitigt. SD:s motståndare riskerar dock aldrig censur!

SD:s valmöten störs systematiskt

SD utpekas som nazistiskt, trots att alla vet att så inte är fallet (SD är mycket judevänligt)

Man vägrar debattera invandring och islam!

Politiska etablissemanget och media har utsett ett mobboffer: SD

Tidningar går systematiskt in för att svärta ner SD, genom lögner och halvlögner

Tidningarna är propagandainstrument för de otablerade partierna och struntar i objektiv rapportering

SVD
Dansk kritik: Valcensur i Sverige  Kompromisser under galgen Chans för Sverige att bygga om i EU  Maud Olofsson kompromissens förlorare Hård kamp om mittfältet ett år före valet  Frågan är om väljarna belönar eller straffar Reinfeldt  Reinfeldt prioriterar EU-utvidgning igen  S har svårt att ena stad och landsort

 


Filed under: islam

Ursprungsartikel
Källa: Klartexten! (importerat inlägg)

1 kommentar:

JW sa...

Tack för ett bra inlägg. Sammanfattar läget bra.