Åsikterna uttryckta i denna samlingsblogg representerar varje enskild skribent,
och överensstämmer därmed ej nödvändigtvis med samtliga listade skribenter.

söndag 5 september 2010

SD 19% i skolval Jättetråkigt tycker rektorn

KATRINEHOLM Ellwynska skolan i Katrineholm höll ett skolval häromdagen. Visserligen vann Socialdemokraterna valet, men Sverigedemokraterna erhöll 19 procent av rösterna vilket visade sig vara tillräckligt för att slå samtliga allianspartier. Detta föranledde skolans rektor Inger Nordén att till Katrineholmskuriren meddela att hon tyckte ”det var jättetråkigt.”

Ellwynska skolan är en kommunal skola och där tjänstgör rektor som kommunal tjänsteman. Det är ytterst anmärkningsvärt att en kommunal tjänsteman uttalar sig i politiska frågor, vilket också påpekas i några av artikelns kommentarer. Rektor skall helt enkelt inte lägga sig i vad eleverna har för politisk åsikt och inte heller kommentera deras val.

Efter att originalartikeln publicerats med rektorns olämpliga uttalande har den reviderats och kommentaren från Inger Nordén tagits bort. Enligt uppgift skall en längre artikel publiceras i lördagens pappersupplaga av Katrineholmskuriren. Om någon av våra läsare har möjlighet att scanna in den artikeln och skicka den till oss vore vi djupt tacksamma.

PrintFriendly Share/Bookmark
Ursprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt (medlem)

Inga kommentarer: