Åsikterna uttryckta i denna samlingsblogg representerar varje enskild skribent,
och överensstämmer därmed ej nödvändigtvis med samtliga listade skribenter.

fredag 3 september 2010

Sahlin tar hjälp av SD för att vinna valet

VALET 2010 I dagens tryckta upplaga av Aftonbladet avslöjas att Mona Sahlin raggar röster med hjälp av Sverigedemokraterna. Det visar sig att hon under sitt besök i invandrartäta Örebroförorten Vivalla under gårdagen hotade med att SD kommer in i riksdagen om man inte gick och röstade. Hon ska bland annat ha sagt att ”Det finns inget mer skadligt för Sverige än om Sverigedemokraterna kommer in i riksdagen.”. Ren skrämselpropaganda med andra ord. Dessutom anklagas de för valfusk av KD, sedan de delat ut valkuvert med S-valsedlar till invandrarna under en S-ledd ”röstskola” för invandrare.

Under gårdagens besök av Mona Sahlin (S) i invandrartäta Vivalla i Örebro använde hon Sverigedemokraterna som skrämselpropaganda mot invandrarna, ungefär som man skrämde barnen med trollen förr i tiden. Hon ska bland annat ha sagt:

- Ni kanske har sett Sverigedemokraternas reklamfilm som pekar ut muslimer som problemet, som dem som tar väldfärden. Varje klok person person som inte går och röstar hjälper Sverigedemokraterna.

- Det finns inget mer skadligt för Sverige än om Sverigedemokraterna kommer in i riksdagen.

I valet 2006 fick Socialdemokraterna hela 60 procent av rösterna i det invandrartäta och bidragsberoende Vivalla. Röstdeltagandet var dock lågt, endast sex av tio gick och röstade. Därför lägger Sahlin nu krutet på att vinna soffliggarnas (eller kanske snarare khattuggarnas och vattenpiprökarnas?) röster. Det anordnades bland annat en ”röstskola” för invandrarna, vilket idag får Kristdemokraterna att anklaga sossarna för röstfusk, eftersom det delades ut valkuvert med S-valsedlar förilagda. Dessa valkuvert med tillhörande valsedlar togs inte tillbaka efter den avslutade röstskolan. Det har vid tidigare val även förekommit mer uppenbart valfusk, där S-valarbetare utanför köpcenter delat ut igenklistrade kuvert med S-valsedlar istoppade.

När Aftonbladet frågar om det inte är skrämselpropagande som Mona bedriver svarar hon:

- Jag säger: allas röst är lika mycket värd, gå och rösta inte minst för att försvara er rätt att vara lika mycket värda som medborgare. Det är inte skrämselpropaganda – det är demokratisk agitation.

Frågan är om Mona själv kan leva upp till sina vackra ord om att alla är lika mycket värda, eftersom hon bland annat anser att när två lika meriterade söker ett jobb ska den som heter Muhammed få jobbet istället för den som har ett svenskklingande namn.

PrintFriendly Share/Bookmark
Ursprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt (medlem)

Inga kommentarer: