Åsikterna uttryckta i denna samlingsblogg representerar varje enskild skribent,
och överensstämmer därmed ej nödvändigtvis med samtliga listade skribenter.

tisdag 14 september 2010

Otvättad byk

INSÄNDARE Jag är antagligen inte ensam om att få en dålig smak i munnen av den bild av SD som målas upp av media och diverse intresseorganisationer.  Jag har full förståelse för att muslimer  känner sig hotade av SD, men RFSL? Som ensidigt och frenetiskt målar upp SD som en fara för människor med alternativa sexuella preferenser?

Det finns en enda stad i Mellanöstern som arrangerar prideparad; det är Tel Aviv. Senast jag tittade på kartan låg Tel Aviv inte i ett muslimskt land. Lustigt nog tycks inte bögar och flator hålla med ledningen för RFSL, enligt QX tänker ca 7% rösta SD nu på söndag. De har helt enkelt mer att frukta från muslimer än från SD. Det skrivs mycket om rötterna för SD; vit makt, nazism, bögknackning, etc. Frågan är förstås huruvida det är relevant för dagens SD.

Hur ser det förresten ut om man gräver lite i historieböckerna och granskar RFSL? Häng med, nu blir det riktigt snaskigt…

På 1970-talet fanns en underavdelning till RFSL som gick under namnet PAG (Pedofila ArbetsGruppen). 1983 lämnade RFSL in ett remissyttrande till justitiedepartementet angående sexuallagstiftningen som var under
utredning. Titeln var ”Vem är förbrytaren?” RFSL argumenterade för att helt och hållet ta bort åldersgränsen för sexuellt umgänge. Sex med nyfödda skulle tillåtas enligt RFSL. I efterhandskonstruktioner vill RFSL få det till att det handlade om att sänka åldersgränsen för homosexuellt umgänge från 18 till 15, samma som för heterosexuellt umgänge.
Vad sägs om ett par intressanta citat från ”Vem är förbrytaren?”:
Pedofilen som skänker ömhet och kärlek och främjar en naturlig sexual-och personlighetsutveckling eller så kallade normala människor som orsakar förvirring och med tabuterror hindrar den naturliga köns- och
personlighetsutvecklingen [...] Pedofilen är inte sjuk. Han är ensidig i sin sexuella fixering. Men det är bara hans problem. Det skadar ingen annan.
Det här var 27 år sedan och författarna till skriften var kanske inte representativa för åsikterna bland medlemmarna? Tja, de två författarna var Stig-Åke Petersson och Kjell Rindar. Rindar var ordförande för RFSL 1973-1974 samt 1981-1984. Petersson var ordförande för RFSL 1972-1973 samt 1984-1988. Om åsikten att pedofili är något positivt skulle vara stötande för medlemmarna i RFSL, kunde man ju tro att det hade reflekterats vid val av ordförande för organisationen.
Men även 1988 är länge sedan. I en artikel i Göteborgsposten 1999 skrev bland annat den för den ”fria sexualiteten” så begeistrade Rindar över detta ämne:
Jag tycker att det vore bra om man hade ett klimat som möjliggjorde att det fortfarande fanns en pedofil arbetsgrupp[inom RFSL]som förde fram de här argumenten helt öppet.
Nåja 1999 är också ganska länge sedan. År 2003 dömdes en tidigare ordförande för RFSL Ungdom av Stockholms tingsrätt för sexuellt utnyttjande av underårig. Men 2003 är ju väldigt länge sedan…
Det finns mer än en byk att tvätta tycks det. Mig veterligen har SD gjort upp med partiets förflutna och är nu helt demokratiskt. RFSL verkar mest hoppas på att det förflutna skall falla i glömska.
Osynlige Mannen

PrintFriendly Share/Bookmark
Ursprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt (medlem)

Inga kommentarer: