Åsikterna uttryckta i denna samlingsblogg representerar varje enskild skribent,
och överensstämmer därmed ej nödvändigtvis med samtliga listade skribenter.

lördag 11 september 2010

Ointelligent pladder från Sanna Lundell

PLADDER Den hyfsat folkkäre artisten Ulf Lundell har säkert gjort livet lite trevligare att leva för en hel del människor de stunder när han hållit sig nykter nog att leverera sina populära låtar. En som uppenbarligen inte ens behöver berusa sig för att leverera smörja är dottern Sanna Lundell. Här kommer tvärtom skräpet inrullande ur en uppenbart okunnig och förvirrad hjärna även utan berusningsmedel. På annat sätt kan man inte tolka det plidderpladder på tonårsnivå som Aftonbladet idag väljer att publicera. Att Aftonbladet numera låter i princip vem som helst publicera litterärt undermåligt material så länge man framför de ”rätta” åsikterna torde därmed stå helt klart.

Sanna Lundells artikel är kemiskt fri från allt vad politisk analys och liknande heter. Det är rätt och slätt en onyanserad hatartikel av värsta slag. Lundell skriver om hur hennes ettåriga barn lyckats tugga i sig Sverigedemokraternas valkuvert och tycker det är i ”tarmen det hör hemma”. Hon beklagar också att inte barnet lyckats äta upp valsedlarna också, även om det med all säkerhet skulle bibringa telningen mer politiskt vett än vad Sanna själv någonsin skulle kunna förmedla till sitt barn.

Uttryck som ”den lismande skåningen” (om Åkesson), ”främlingsfientliga budskap maskerade i taffliga försök till seriösa politiska programpunkter”, ”Som alltid när det gäller Sverigedemokraterna avfärdar jag snabbt deras försök att locka till sig väljare som ren idioti, som iq-befriat nonsens som väl inte en enda folkbildad svensk kan gå på”, ”Det är ju helt sjukt att vi plötsligt lever i ett Sverige där ett främlingsfientligt parti får lov att distribuera sina olagliga åsikter till Sveriges samtliga hushåll” och annat som direkt avslöjar att vi här har att göra med en person vars intelligens och kunskaper lämnar mycket övrigt att önska.

Och så slutklämmen:

Vi riskerar alltså inte bara att få in ett gäng rasister i riksdagen om de nu lyckas ta sig över fyraprocentsspärren, vi riskerar att få in ett gäng som räknar med arslet. Ett gäng oskolade lögnare som inte skyr några medel för att komma in i riksdagen.

Lundells kolumn är närmast ett lyteskomiskt mästerverk i sin ignorans och hatiskhet. Inte ett enda sakligt bemötande av den sverigedemokratiska politiken, bara hat och lögner. Sanna Lundell grät ju för övrigt ut i tabloiderna på nyårsafton förra året och tyckte ”näthatet” var så hemskt så hon nu tvingades stänga ner sin blogg. Uppenbarligen tycker hon inte att näthat, här också parat med infama lögner, är något hemskt så länge det är hon själv som för stå för det. Sanna Lundell är en mäkta ynklig person…

Gustaf Janson

PrintFriendly Share/Bookmark
Ursprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt (medlem)

Inga kommentarer: