Åsikterna uttryckta i denna samlingsblogg representerar varje enskild skribent,
och överensstämmer därmed ej nödvändigtvis med samtliga listade skribenter.

måndag 20 september 2010

Nytt lågvattenmärke för valfuskande sossar

VALFUSK Rapporterna om valfuskande sossar fortsätter att strömma in. Denna gång har man utnyttjat människor som är i behov av så kallade goda män.

En ”god man” är en person som av tingsrätten förordnats för att tillvarata en annan persons rättsliga eller ekonomiska intressen eller sörja för dennes person. En god man, och dessutom kommunpolitiker, tillhörande Socialdemokraterna har utnyttjat sin ställning på ett mycket fult sätt och fått sin klient att lägga sin röst på just S.

Det var för cirka två veckor sedan Karl-Erik Andersson och hans flickvän förtidsröstade på kommunhuset i Bjuv. Det var dock händelserna precis innan som fick Karl-Eriks gode man, Eva Bengtsson, att reagera. Innan de gick till vallokalen träffade de flickvännens gode man vars kontor finns i samma byggnad. Där fick Karl-Erik veta att man kunde kryssa en kandidat och instruerades hur man skulle göra för att kryssa just hennes namn. Sen fick de varsitt valkuvert som de kunde stoppa ner valsedlarna i innan de gick och röstade.

Den kvinnliga gode mannen och kommunpolitikern tyckte dock inte att bara det räckte. Karl-Erik fick också fylla i en medlemsansökan till Socialdemokraterna. Hon tog fram ett papper och sa till Karl-Erik att skriva namn och adress.

–  Jag hann inte se vad det var för papper, men jag gjorde som hon sa. Jag tänkte mycket på det efteråt, att det var konstigt. Jag har aldrig varit med om att man ska skriva sitt namn och adress när man ska rösta.

HD

PrintFriendly Share/BookmarkUrsprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt (medlem)

Inga kommentarer: