Åsikterna uttryckta i denna samlingsblogg representerar varje enskild skribent,
och överensstämmer därmed ej nödvändigtvis med samtliga listade skribenter.

torsdag 9 september 2010

Kvinna knivskuren på hyllad arbetsplats

TRAGIKOMISKT I början på augusti, nästan precis för en månad sedan, besökte migrationsminister Tobias Billström den sörmländska staden Trosa. Anledningen var att den obskyra tidskriften Fokus hade utsett just Trosa till Sveriges femte bästa kommun vad gällande integrering av invandrare. Vid ministerns besök gästade man företaget Camfil som bland annat tillverkar luftfilter. Företaget yvdes nämligen över att 25 procent av deras anställda var invandrare. Ett gott exempel för Billström att närmare studera, kan man tycka.

Men bilden av företagets goda integrering av invandrare fick sig en rejäl knäck i förrgår när en av de anställda knivskar en kvinnlig kollega. Vid attacken fick kvinnan svåra skärskador i ansiktet och avvärjningsskador på armarna, uppger polisen. Hon fördes till sjukhus med ambulans.

Gärningsmannen, som är i 30-årsåldern, var kvar på platsen när polisen kom och kunde gripas odramatiskt. Knivskärningen skedde inne i Camfils lokaler och platsen spärrades av för teknisk undersökning. Motivet till knivskärningen är oklart.

Så allt kanske inte är frid och fröjd på Camfil? Eller kanske inte ens i Trosa?

Billström i Trosa
Kvinna knivskuren

PrintFriendly Share/Bookmark
Ursprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt (medlem)

Inga kommentarer: