Åsikterna uttryckta i denna samlingsblogg representerar varje enskild skribent,
och överensstämmer därmed ej nödvändigtvis med samtliga listade skribenter.

tisdag 14 september 2010

Islamiseringen fortsätter SAS går över till halalmat

VANSINNE Muslimska kravmaskiners ständiga framflyttande av sina positioner, med regeringars och massmedias stora hjälp och gillande, kan nu komma att fira ytterligare triumfer. Flygbolaget SAS planerar nu, via sin matleverantör Gate Gourmet, att lägga om hela produktionen av flygplansmat till att enbart innehålla halalmat.

Det kan alltså komma att bli tämligen sällsynt med leverpastej,skinka och annan fläskköttsbaserad mat på SAS-flygplan i framtiden. Som skäl anges att det kommer att bli billigare än att behöva servera olika sorters mat på planen. Varför man då väljer att gå muslimerna till mötes istället för att de skall anpassa sig förtäljer inte artikeln.

Försök inleds inom kort i Storbritannien där företaget har flest kunder. Muslimsk mat får bland annat inte innehålla fläskkött eller alkohol och inte heller transporteras tillsammans med livsmedel som innehåller fläsk.

Någon kanske drar sig till minnes hur muslimen och sociademokratiske Kalmar-politikern Nasim ”Skinkmackan” Malik anmälde SAS för diskriminering när han på ett flyg serverades en skinkmacka då ostmackorna var slut. Den processen kostade säkert SAS en rejäl summa pengar.

DN

PrintFriendly Share/Bookmark
Ursprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt (medlem)

Inga kommentarer: